fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

D. Barauskas sugrįžta į nacionalinę vyrų rinktinę

Lietuvos vyrų futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Valdas Ivanauskas paskelbė kandidatų sąrašą, kuriame vieta atsirado ir Dominykui Barauskui. „Riterių“ kapitonas į nacionalinę komandą sugrįžta po metų pertraukos.

„Paskutinis mano pakvietimas į rinktinę baigėsi tuo, kad dėl teigiamo COVID-19 testo labai greitai buvau išsiųstas į karantiną. Be abejo, norisi kitokios patirties, todėl labai džiugu, kad naujasis rinktinės treneris įvertino mano darbą ir pastangas.

Kaip ir bet kuris kitas žaidėjas, jaučiu garbę galėdamas atstovauti Lietuvai. Tikiuosi, kad šįsyk pavyks debiutuoti ir prisidėti prie nacionalinės komandos pokyčių, rezultatų iš teigiamos pusės“, – sakė D. Barauskas.

Valdo Ivanausko prie rinktinės vairo įvyks rugsėjo 2 dieną, kontrolinėse rungtynėse prieš Šiaurės Airiją. Per ateinančias šešias dienas rinktinės laukia du pasaulio čempionato atrankos mačai Bulgarijoje ir Italijoje.

D. Barauskas šiame „Optibet A lygos“ sezone sužaidė aštuoniolika mačų, per kuriuos pelnė vieną įvartį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Be jam įprastos „Riteriuose“ vidurio gynėjo rolės, šiemet ne kartą teko pasislinkti ir į kairįjį kraštą.