fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Siaubingas antrasis kėlinys lėmė nesėkmę Telšiuose

„Optibet A lygos“ 20 turo rungtynėse Telšiuose „Riteriai“ 0:2 pralaimėjo „Džiugui“ bei dar labiau apsunkino galimybes turnyro lentelėje pakilti aukščiau. Puikiai pradėję rungtynes, po pertraukos „Riteriai“ visiškai sugriuvo, o tai lėmė du praleistus įvarčius bei nesėkmę.

Lyginant su paskutinėmis rungtynėmis, Valdo Trakio komanda pasikeitė iš esmės. Šįsyk ekipai padėti negalėjo nei Marko Pavlovskis, nei Olaide Badmus, nei Akseli Kalermo. Dar vienas keitimas buvo padarytas vartininkų grandyje – vietoje Armanto Vitkausko pasirodė Lukas Paukštė.

Dvikova prasidėjo užtikrintai – sužaidus vos trylika minučių galėjo kristi įvartis po Tomo Dombrauskio smūgio. Tas pats T. Dombrauskis atliko ir antrą pavojingą smūgį – šįsyk vėl šalia vartų ir ne tokį stiprų.

Visiškai „apsigyvenę“ varžovų aikštės pusėje „Riteriai“ pamiršo apie gynybą, o Leonardo Ribeiro tik dėl puikaus L. Paukštės žaidimo neišvedė saviškių į priekį.

Tai buvo viskas, ką aikštės šeimininkai sukūrė iki pertraukos, savo ruožtu, „Riteriai“ kūrė ir pusproges, ir progas. Mindaugas Grigaravičius, Maksimas Marusičius, Angelis Lezama – žaidėjai, kurie galėjo pakeisti rungtynes, tačiau nepakeitė. Deja.

Tiesa, antrasis kėlinys taip pat prasidėjo dviem „Riterių“ pusprogėmis, tačiau ties tuom Vilniaus komanda rungtynes ir užbaigė. Netrukus savojo šanso neišnaudojo L. Ribeiro, o dar po kelių minučių vienas prieš vartininką atsidūręs Nasko Milevas atidarė įvarčių sąskaitą.

Nepaisant to, kad iki dvikovos pabaigos dar buvo likę daugiau nei pusvalandis, „Riteriai“ sustojo. Praleistas įvartis juos kardinaliai pakeitė ir jie varžovų vartams nebekėlė absoliučiai jokio pavojaus.

Susitikimo baigtis buvo nulemta likus žaisti maždaug dešimčiai minučių. Šiurkščiai suklydus „Riterių“ gynėjams, vienas prieš L. Paukštę atsidūrė vienas geriausių dvikovos žaidėjų L. Ribeiro, kuris padvigubino „Džiugo“ persvarą.

Per tas paskutines dešimt minučių „Riterių“ žaidimas išsiskyrė tik klaidomis, o „Džiugas“ iškovojo pelnytą pergalę.

„Riterių“ sudėtis: L. Paukštė, V. Paulauskas (D. Malžinskas), V. Jeriomenko, D. Barauskas, V. Borovskis (R. Masenzovas), T. Dombrauskis, M. Ramanauskas (G. Paulauskas, J. Lubas), A. Lezama, M. Grigaravičius, R. Filipavičius, M. Marusičius.

P