fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Vilniaus miesto parama „Riterių“ klubą daro inovatyvesnį

Vilniaus miesto savivaldybė 2021 metų biudžeto lėšomis finansavo sporto projektus, skatinančius fizinio aktyvumo plėtrą bei skyrė paramą sporto organizacijų inventoriui bei įrangai įsigyti.

Tarp paramos gavėjų yra ir „Optibet A lygoje“ rungtyniaujantis sostinės futbolo klubas „Riteriai“, kuriam buvo skirta 4000 eurų suma inventoriui atnaujinti. Klubas šiuos pinigus skyrė „GPEXE“ davikliams įsigyti.

„Šių dienų futbolas be naujausių technologijų yra praktiškai neįmanomas. „GPEXE“ davikliai padeda suprasti ir teisingai įsivertinti žaidėjų fizinę būklę, pagal tai treneriai gali teisingai paskirstyti būsimų treniruočių krūvius, atitinkamai pakreipti procesą.

Tikrai džiaugiamės, kad Vilniaus savivaldybė klausimus sprendžia inovatyviai ir leidžia tokiais pat inovatyviais būti mums. Dėkojame už pagalbą siekiant geresnių rezultatų aikštėje“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

„GPEXE“ davikliais naudojasi dauguma „Serie A“ klubų, tarp kurių tokie grandai, kaip AC „Milan“, Milano „Inter“, „Fiorentina“, taip pat ir Italijos nacionalinė rinktinė. Davikliai parodo ne tik futbolininko įveiktą atstumą ar širdies dūžių skaičių, bet ir žaidėjo nuovargį ar traumos tikimybę.