fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Laikinuoju „Riterių“ vyriausiuoju treneriu tapo V. Trakys

Du mėnesius sostinės „Riterių“ klubo trenerių štabe dirbęs Valdas Trakys paskirtas laikinuoju vyriausiuoju treneriu. Strategas komandai jau vadovaus šeštadienio rungtynėse prieš Telšių „Džiugą“.

„Bandėme vienokį modelį su trenerių vadovu, dabar grįžtame prie tradicinio. Valdas per pastaruosius du mėnesius spėjo pažinti komandą, turi patirties vadovaujant aukščiausios lygos klubui, taip pat dirbant su jaunimo rinktine. Tikime jo kompetencija užimant mūsų klubo vyriausiojo trenerio postą“, – kalbėjo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

V. Trakys komandai jau vadovavo praėjusią savaitę įvykusiose pergalingose kontrolinėse rungtynėse prieš Kazlų Rūdos „Šilo“ ekipą. Kaip sako pats treneris, jau tose rungtynėse jis pabandė į komandos žaidimą įnešti korektyvų.

„Be abejo, vaizdas, lyginant su sezono pradžia, keisis. Negaliu teigti, kad kardinaliai, tačiau permainos neišvengiamos. Noriu paimti tuos dalykus, kurie buvo teigiami ir padaryti dar geriau. Turnyro lentelėje esame ne visai ten, kur norime ir kur turime būti. Situacija ne iš lengvųjų, tačiau reikia nepamiršti, kad sužaista dar tik trečdalis sezono.

Nebuvo tokių rungtynių, kuriose beviltiškai pralaimėtumėm. Šis faktas rodo, kad galime žaisti ir kovoti su kiekvienu varžovu. Jau sakiau vaikinams, kad mūsų mažasis tikslas – kovoti dėl pergalės kiekvienose rungtynėse. Jei šį tikslą įgyvendinsime, tada galėsime kelti ir didįjį – sugrįžti į vietą, kuri garantuos kelialapį į UEFA turnyrą kitame sezone“, – sakė V. Trakys.

Be dvejų praėjusią savaitę sužaistų kontrolinių mačų „Riteriai“ fiziškai ruošėsi artėjančiam dar vienam rungtynių maratonui. Nuo birželio 12-osios iki liepos 2 dienos komandos „Optibet A lygoje“ laukia net penki mūšiai.

„Turėjome laiką sunkiam fiziniam darbui, o dabar jau analizuojame būsimų susitikimų detales“, – sakė V. Trakys.

Rungtynės „Riteriai“ – „Džiugas“ bus žaidžiamos šį šeštadienį 19:00 valandą sostinės LFF stadione. Bilietus platina „Tiketa“.

P