fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Pasikeitimai „Riteriuose“: su dviem žaidėjais baigtas bendradarbiavimas, du – prisijungė prie komandos

Šeštą vietą „Optibet A lygoje“ užimančių sostinės „Riterių“ stovykloje pasikeitimai – komandą paliko joje taip ir nepritapęs Arthur Ymele bei B ekipai atstovavęs Augustas Valukonis. Juos pakeis du jauni futbolininkai: Saulius Vikertas ir Ernestas Andriušis.

A. Ymele prie „Riterių“ prisijungė prieš pat sezono startą ir labai greitai užsitikrino vietą starto sudėtyje. Vis tik, po penkerių sužaistų rungtynių „Optibet A lygoje“ treneriai jam šanso nebesuteikė ir likusią sezono dalį jis praleido B komandoje. A. Valukonis buvo tvirtas B komandos žaidėjas, tačiau prieš kurį laiką pats pasiprašė paleidžiamas iš ekipos.

„Arthuras per praleistą laiką nesugebėjo tapti svarbia komandos žaidimo dalimi, todėl abipusiu susitarimu su juo nutraukėme bendradarbiavimą. Augustas, savo ruožtu, pats neatrado savęs „Riterių“ kolektyve ir nebematė ateities kartu su mumis, todėl draugiškai baigėme santykius ir su šiuo žaidėju. Abu jie puikūs vaikinai, linkime rasti komandas, kuriose galės atsiskleisti“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Dvidešimtmetis E. Andriušis prieš porą metų žaidė Valdo Trakio tuomet treniruojamoje Kretingos „Minijoje“. Ten puolėjas mušė įvarčius bei patraukė Rygos „Dinamo“ klubo dėmesį. Grįžęs į Lietuvą, jis prisijungė prie „Riterių“ ir jau spėjo sužaisti vienas kontrolines rungtynes, per kurias pelnė įvartį.

Aštuoniolikmetis S. Vikertas sezoną pradėjo Marijampolės „Sūduvoje“, kur daugiausiai tenkinosi vaidmeniu B komandoje. Futbolininko CV yra ir trys sužaistos minutės „Optibet A lygoje“.

„Abu jauni, didelį potencialą turintys ir didelį norą rungtyniauti mūsų klube parodę žaidėjai. Esu tikras, kad jie abu šiemet vaidins svarbų vaidmenį B komandoje bei neabejoju, kad juos išvysime ir „Optibet A lygoje“, – sakė T. Simaitis.

S. Vikertas ir E. Andriušis su „Riterių“ marškinėliais turėtų debiutuoti šeštadienį Pirmos lygos rungtynėse prieš Mažeikių „Atmosferą“.

P