fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ – vieni balandžio mėnesio geriausiųjų

„Optibet A lyga“ kviečia futbolo aistruolius įsitraukti į geriausio balandžio mėnesio žaidėjo, trenerio bei jaunojo futbolininko rinkimus. Už savo favoritus dar tris dienas galėsite balsuoti tv3.lt portale esančioje apklausoje. Atiduoti balsą už vieną nominantą kiekvienoje iš trijų kategorijų galima po kartą per dieną.

Puikiai balandį pasirodę „Riteriai“ tapti geriausiais gali tiek geriausių žaidėjo, trenerio, tiek jaunojo žaidėjo kategorijose.

Geriausiu žaidėju pretenduoja tapti Mindaugas Grigaravičius, kuris prie „Riterių“ nepralaimėtų rungtynių serijos prisidėjo keturiais įvarčiais ir dviem rezultatyviais perdavimais. Po įvartį Grigas pelnė rungtynėse prieš „Dainavą“, „Nevėžį“, „Džiugą“ ir „Panevėžį“. M. Grigaravičiaus konkurentai dėl geriausio mėnesio žaidėjo vardo: Simonas Urbys („Banga“), Levanas Mačarašvilis („Hegelmann Litauen“), Michaelas Thuique („Kauno Žalgiris“) ir Kule Mbombo („Sūduva“).

„Riterių“ nepralaimėtų rungtynių serija neliko nepastebėta ir trenerių kategorijoje. Į šį titulą Vaidas Sabaliauskas pretenduoja kartu su Roku Garastu iš „Kauno Žalgirio ir Victoru Basadre iš „Sūduvos“.

Na, o geriausiu jaunuoju futbolininku pretenduoja tapti „Riterių“ kairiojo krašto gynėjas Aleksandras Levšinas. Šiame sezone dvidešimtmetis ne tik užtikrintai tvarkosi savo krašte, tačiau tuo pačiu dažnai pasijungia į ekipos atakas bei dusyk sėkmingai asistavo komandos draugams – kartą Lukui Kochanauskui dvikovoje su „Nevėžiu“ bei Rokui Filipavičiui dvikovoje su „Žalgiriu“.

40 proc. balsavimo rezultatų sudarys sirgalių balsai, o po 30 proc. – skirtingų komandų žaidėjų bei ekspertų įvertinimai.

P