fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ apmaudžiai nusileido „Neptūnui“

Milžiniška žaidybinė persvara ir dviejų įvarčių pranašumas Pirmos lygos rungtynėse „Riterių B“ komandai nieko nereiškė, nes ji 3:4 pralaimėjo Klaipėdos „Neptūno“ atstovams bei turnyro lentelėje liko su keturiais taškais. Du įvarčius vilniečiams pelnė Valdas Paulauskas, vieną – Justinas Marazas.

„Neptūnas“ rungtynes pradėjo pelnytu Eriko Vainoro įvarčiu, tačiau nuo to momento iniciatyvą visiškai perėmė aikštės šeimininkai. Kėlinio pradžioje dėl skausmų aikštę paliko Dominykas Kodz , tačiau „Riterių“ žaidimas nei kiek nesubyrėjo.

Iki kėlinio pabaigos likus žaisti aštuonias minutes, už pražangą baudos aikštelėje buvo skirtas vienuolikos metrų baudinys, kurį realizavo J. Marazas. Dar po trijų minučių krašto gynėjo pozicjoje žaidęs V. Paulauskas pelnė antrąjį komandos įvartį ir „Riteriai B“ jau buvo priekyje.

Sužaidus trečdalį antrojo kėlinio laiko, po menisko operacijos pirmąsyk į aikštę žengė Tomas Dombrauskis. Jis pakeitė geras rungtynes sužaidusį pirmojo „Riterių“ įvarčio autorių J. Marazą. Praėjus kelioms minutėms po šio keitimo savo individualias savybes pademonstravo V. Paulauskas, kuris apėjo keturis varžovų futbolininkus bei komandos persvarą padidino iki dviejų.

Tuomet iki susitikimo pabaigos buvo likę 20 minučių. Kaip parodė tolesni įvykiai, per ilgas laiko tarpas tam, kad būtų išsaugotas pergalingas rezultatas. O prie to dar prisidėjo ir dviejų įvarčių autoriaus skausmai, dėl kurių jis buvo priverstas palikti aikštę.

„Akivaizdu, kad tuo metu jau pradėjom švęsti pergalę, tačiau eilinį sykį buvome pamokyti, kad reikia žaisti iki finalinio švilpuko. Taip negalima! Labai apmaudus pralaimėjimas“, – apie rungtynes kalbėjo treneris Valdas Trakys.

Esant rezultatui 3:1, T. Dombrauskis turėjo šimtaprocentinę progą skirtumą dar labiau padidinti, tačiau netrukus pasipylė įvarčiai į „Riterių B“ vartus. 76, 79 ir 88 minutėmis „Neptūno“ komanda pelnė įvarčius bei iškovojo itin dramatišką pergalę.

Čempionate „Riteriai B“ lieka su keturiais taškais ir turnyro lentelėje tarp keturiolikos komandų yra trylikti.