fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Puikų A. Levšino sezoną stabdo kojos lūžis

Dvyliktojo „Optibet A lygos“ turo rungtynių Marijampolėje prieš „Sūduvą“ aštuntą minutę „Riterių“ gynėjas Aleksandras Levšinas lygioje vietoje kryptelėjo koją, krito ant sintetinės dangos ir iš skausmo kelias minutes negalėjo pakilti. Tai buvo lygiai toks pat skausmas kaip pernai Alytuje, kai A. Levšinui lūžo koja. Deja, tokią pačią diagnozę jis išgirdo ir šįsyk.

„Iškart supratau, kad bus blogai, nes ką reiškia toks skausmas, puikiai žinojau iš anksčiau. Išvada tokia, kad turiu treniruotis dar sunkiau, jog tokie dalykai nepasikartotų“, – prabėgus dviem dienoms po nelaimingo atsitikimo sakė A. Levšinas.

Gynėjo pėda jau sugipsuota. Anot medikų, gipsas futbolininkui bus nuimtas po 4-5 savaičių, tuomet prasidės reabilitacija, po kurios A. Levšinas galės grįžti į rikiuotę.

Apmaudžiausia šioje istorijoje yra tai, kad 21-erių gynėjas prieš traumą demonstravo, turbūt, geriausią futbolą per savo karjerą. Puikus žaidimas A. Levšinui garantavo vietą tarp geriausių balandžio mėnesio „Optibet A lygos“ jaunųjų futbolininkų.

„Sunku apie save kalbėti, bet pastarąjį mėnesį jaučiausi tikrai labai gerai. Tai, kad esu įtrauktas į geriausiųjų jaunųjų mėnesio žaidėjų kategoriją… be abejo, visiems yra malonus įvertinimas, tačiau man asmeniškai žymiai svarbiau, kad komanda atrado savo žaidimą, atėjo pasitikėjimas, kad mokame ir galime žaisti prieš bet kurį varžovą. Turbūt sutiksite, kad mūsų paskutinės rungtynės nuo pirmųjų ketverių skiriasi kaip diena ir naktis“, – kalbėjo A. Levšinas.

Priminsime, kad jo vietą aikštėje po traumos užėmė Rokas Masenzovas. Pastarasis, deja, taip pat dėl sveikatos problemų negalėjo užbaigti rungtynių su „Sūduva“. Be šių žaidėjų „Riterių“ lazarete dar yra Tomas Dombrauskis bei Dominykas Barauskas. Pastarieji sveiksta ir į visavertes treniruotes turėtų sugrįžti artimiausiu metu.

P