fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Jaunimo U-21 rinktinės treniruočių stovykloje – trys „Riteriai“

Naujojo vyriausiojo trenerio Mariaus Stankevičiaus treniruojama Lietuvos jaunimo U-21 rinktinė pirmadienį pradėjo devynių dienų stovyklą. Pirmose šiais metais pratybose dalyvauja ir trys „Riterių“ atstovai: Matas Ramanauskas, Justinas Marazas bei Valdas Paulauskas.

Prieš atvykdami į stovyklą, J. Marazas ir V. Paulauskas įvarčiais pasižymėjo Pirmos lygos debiutinėse rungtynėse prieš „Kauno Žalgirį B“. M. Ramanauskas, kaip ir J. Marazas, jau pernai buvo nuolatinis jaunimo rinktinės kandidatas, tuo tarpu V. Paulauskas kvietimo sulaukė pirmą kartą.

„Riterių tikslu lieka jaunų futbolininkų ugdymas. Praėjęs jaunimo rinktinės ciklas daliai mūsų žaidėjų buvo paskutinis, tačiau džiaugiamės, kad trenerių dėmesį šįkart atkreipė ir kiti vaikinai. Jie vaidina svarbų vaidmenį klube, tikiu, kad U-21 komandoje taip pat bus naudingi, ras erdvės atsiskleisti, – kalbėjo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Stovyklos metu jaunimo rinktinė sužais dvejas kontrolines rungtynes su „Kauno Žalgiriu“ ir Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ klubais. Tai bus vienas pasiruošimo etapų rudenį prasidėsiančiai atrankai į 2023 metų Europos čempionatą.

Vakar į stovyklą susirinko ir nacionalinės rinktinės kandidatai, o „Optibet A lygoje“ šią savaitę – pertrauka.

P