fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ gretose – trys naujokai

Praėjusią savaitę prie „Riterių“ treniruočių prisijungę Osvaldas Čipkus ir Tadas Kondratavičius lieka klube ir jau šiandien kartu su B komanda sieks pergalės pirmos lygos rungtynėse. Kartu su šiais dvidešimtmečiais sutartį pasirašė ir aštuoniolikmetis legionierius iš Nigerijos Godwinas Brightas Osuoha. Pastarasis į Lietuvą atvyko dar prieš mūsų šalyje paskelbiant karantiną.

„Visi šie žaidėjai turi milžinišką potencialą. Mūsų tikslas – sudaryti jiems sąlygas tobulėti, o jų tikslas – pasinaudoti visomis suteikiamomis galybėmis. Identiška situacija, kaip ir su visais kitais mūsų jaunais žaidėjais“, – apie naujokus kalbėjo „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

G. Osuoha į „Riterius“ atvyko nuomos pagrindais. Jis priklauso Belgijos aukščiausios lygos „Kortrijk“ klubui, į kurį prieš keletą mėnesių išvyko Teremas Moffi. T. Kondratavičiaus karjera prasidėjo Kauno „Tauro“ mokykloje. Vėliau gynėjas išvyko į Angliją. Trečiasis naujokas O. Čipkus praėjusį sezoną pradėjo „Žalgirio B“ ekipoje, tačiau vasarą išvyko į Ispanijos „Benidorm CD“ klubą.

„Prisijungimas prie Riterių reiškia, kad patekau į organizaciją, kurioje yra puiki terpė tobulėti jaunam žaidėjui. Kadangi komandoje yra patyrusių žaidėjų, jaunimas kiekvienoje treniruotėje privalo save atiduoti visu šimtu procentų. Tokiu būdu atsiranda šansas gauti žaidybinio laiko A lygoje“, – džiaugsmo neslėpė O. Čipkus.

„Riteriai B“ sezoną pradės šįvakar 19:00 valandą Šiauliuose, tuo tarpu pagrindinė komanda sekmadienį 17:00 valandą LFF stadione kovos su Gargždų „Banga“.

P