fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ jaunimo pasiruošime – lygiosios ir pralaimėjimas

Kai šeštadienį vienos sudėties „Riterių“ komanda nugalėjo Telšių „Džiugą“, kitos sudėties – lygiosiomis 1:1 sužaidė su pirmajai lygai besiruošiančiu „Jonavos“ klubu. Šiose rungtynėse vilniečių gretose pasižymėjo Dominykas Kodz.

„Mūsų klubo strategija yra tokia, kad prieš sezoną žaidėjai nėra skirstomi į A ir B komandas. Tiesiog, kai per vieną dieną yra suplanuojamos dvejos kontrolinės rungtynės, vienose žaidžia viena sudėtis, kitose – kita. Tokio pasiruošimo didžiausias privalumas – visų žaidėjų vienodas pasirengimas sezonui“, – sakė Mindaugo Čepo asistentas Vaidas Sabaliauskas.

Dvikovoje su „Jonava“ į aikštę žengė ne tik tie futbolininkai, kurie klubui atstovavo praėjusiais metais, tačiau ir peržiūroje dalyvaujantys naujokai Lukas Kochanauskas, Deividas Malžinskas, Gytis Paulauskas ir vartininkas Geraldas Širvinskas.

„Šiuo metu į rezultatus žiūrėti neverta. Man svarbiausia, kad daugelio žaidėjų kūnai galėjo pajusti, ką reiškia atlaikyti 90 minučių krūvį. Taip pat buvo proga išbandyti peržiūroje dalyvaujančius futbolininkus, kuriuos kol kas buvo proga matyti tik treniruotėse. Džiaugiuosi gerėjančiais ryšiais tarp žaidėjų bei jų noru ir atsidavimu. Dėl to skųstis tikrai negaliu“, – sakė V.Sabaliauskas.

Panašios sudėties „Riteriai“ žaidė ir prieš pusantros savaitės, kai Kaune 1:3 nusileido „Hegelmann Litauen“ ekipai. Tąsyk taip pat pasižymėjo D.Kodz.