fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

D.Bilialetdinovas: „Mes jau įrodėme, kad už „Žalgirį“ nesame silpnesni“

Šį sekmadienį startuoja penktasis A lygos ratas, kurį „Trakai“ pradės rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“. Su pastarąja ekipa riteriai žaidė dvejas paskutines rungtynes ir per jas iškovojo keturis taškus. Šįsyk „Trakai“ bus priversti žaisti be savo pagrindinio vidurio gynėjo Jevgenijaus Osipovo, o „Žalgiris“ – be sekmadienį du įvarčius įmušusio Liviu Antalio. Abiem skirtos diskvalifikacijos.

„Sunku pasakyti, kieno nuostolis didesnis. Tačiau aišku, kad tiek mums trūks Jevgenijaus, tiek „Žalgiriui“ – Liviu. Mūsų svarbiausia užduotis – žaisti tą žaidimą, kurį žaidėme abejų rungtynių pirmuosiuose kėliniuose“, – sakė paskutines rungtynes dėl diskvalifikacijos praleidęs kapitonas Valdemaras Borovskis.

„Sakyčiau, kad viskas buvo gerai iki tol, kol „Žalgiris“ nepradėjo mūsų presinguoti. Nors treneriai tai akcentavo ir per treniruotes ruošėmės tam, tačiau buvo atkarpa, kai pasimetėme. Aišku, teigiamas dalykas, kad nesugriuvome ir per paskutines dvidešimt minučių vėl kontroliavome situaciją“, – tęsė V.Borovskis.

Trilogijos nebuvo linkęs sureikšminti ir kitas veteranas Diniaras Bilialetdinovas. Nors pastarasis savo statistikos grafose nepasižymėjo, tačiau per abejas rungtynes buvo vienas svarbiausių psichologinių lyderių. Buvusi Anglijos „Premier“ lygos žvaigždė trilogijos fakto nesureikšmino.

„Jei tvarkaraštis taip sukrito – nematau problemų. Buvo dvejos rungtynės iš eilės su „Sūduva“ – žaidėm su „Sūduva“, dabar trejos su „Žalgiriu“ – žaisime su „Žalgiriu“. Jei atvirai, nemanau, kad žaidimas pernelyg skirsis nuo tų dviejų kartų. Pirmose rungtynėse mes norėjome, kad už „Žalgirį“ nesame silpnesni – įrodėme. Dabar reikia tęsti darbą ir kovoti dėl trijų taškų“, – sakė D.Bilialetdinovas.

„Trakai“ šiuo metu turnyre užima ketvirtą vietą, „Žalgiris“ – antrą. Trakiškiai nuo trečioje vietoje esančio „Stumbro“ atsilieka trimis taškais, „Žalgiris“ – nuo pirmaujančios „Sūduvos“ – penkiais. Penktojo rato rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį 13.00 valandą LFF stadione.

P