fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Trakų“ ketveriukė pasiruošusi Serbijos iššūkiui

Šį penktadienį pirmąkart UEFA istorijoje startuoja Tautų lyga, kurios C divizione – Lietuvos rinktinė su keturiais „Trakų“ atstovais. Tai antra rinktinės stovykla iš eilės, kurioje pasirenkami net keturi riteriai.

Jei Donatas Kazlauskas į rinktinę grįžta po dviejų metų pertraukos, tai Valdemarui Borovskiui, Modestui Vorobjovui ir Justinui Januševskiui šie pakvietimai tampa įprastu dalyku.

„Aš dar tik pratinuos prie tų kvietimų. Tačiau aišku, kad kiekvienas jų motyvuoja dirbti dar sunkiau. Juk nesinori, kad tas kvietimas būtų paskutinis. Kitas didelis noras – pagaliau debiutuoti. Žinau, kad būtų sunku, bet niekas ir nesakė, kad bus lengva“, – kalbėjo Justinas Januševskis.

Šiemet „Trakai“ UEFA Europos lygos atrankoje žaidė su Belgrado „Partizan“ klubu, kuriam per 180 minučių pralaimėjo vieno įvarčio skirtumu.

„Rungtynės su serbais bus kažkuo panašios į tas mūsų rungtynes su „Partizan“. Visi suprantame, kad varžovas labai stiprus, tačiau jis nėra neįveikiamas. Galiu garantuoti, kad nei vienas žaidėjas į aikštę neis jau pralaimėjęs. Be to, daugelis jų žaidėjų neseniai pradėjo savo sezonus, o mūsų dauguma yra pačiame pike. Kažkiek šansų turime – bandysime jais pasinaudoti“, – kalbėjo Valdemaras Borovskis, kuriam antrino ir D.Kazlauskas.

„Prieš „Partizan“ mus visi buvo nurašę, o mes tik dėl žioplos klaidos paskutinę pirmojo kėlinio minutę praradome galimybę pakovoti dėl kelialapio į kitą etapą. Dabar situacija panaši – esame nurašomi, bet.. reikia suprasti, kad tokia realybė“, – sakė D.Kazlauskas.

Ketvirtasis kvietimo sulaukęs „Trakų“ atstovas M.Vorobjovas šiemet debiutavo vilkėdamas Lietuvos rinktinės marškinėlius. Pirmieji jo du bandymai buvo visiškai neprisvilę, todėl futbolininkas tikisi, kad toks bus ir trečiasis bandymas.