fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Pasikeitimai “Trakuose”: komandą palieka R.Gedminas, papildo R.Filipavičius

Tris pergales paeiliui iškovojęs, tačiau A lygoje vis dar ketvirtą vietą užimantis “Trakų” klubas savo sudėtį papildė buvusiu “Atlanto” saugu Roku Filipavičiumi bei atsisveikino su vieną įvartį šį sezoną įmušusiu Roku Gedminu.

“R.Gedminui užsikabinti mūsų komandoje nepavyko, todėl nusprendėme jam suteikti šansą savo vietos paieškoti kitur. Gaila, bet toks gyvenimas. Klubas nuoširdžiai Rokui dėkoja už pastangas ir linki sėkmės ateity.

Kalbant apie kitą Roką, tai jo potencialas milžiniškas. Įvertinus tai, kad jam tik aštuoniolika metų ir jo sugebėjimus, neabejojame, kad turėsime dar vieną būsimą rinktinės žaidėją”, – pasikeitimus komentavo “Trakų” direktorius Virmantas Lemežis.

Pats R.Filipavičius trokšta kuo greičiau treneriams įrodyti esantis vertas minučių aikštėje.

“Likti Klaipėdoje nebemačiau prasmės. Jaučiau, kad nebetobulėju, todėl norėjosi pakeisti aplinką. Čia “Trakuose” tą daryti lengviau – geresni žaidėjai, trenerių kompetencija. Įspūdžiai kol kas patys geriausi. Pritapti sunku nebuvo, dabar tikslas – išsikovoti starto vietą pagrindinėje komandoje”, – sakė R.Filipavičius, su riteriais besitreniruojantis jau tris savaites.

R.Filipavičius, vilkėdamas “Trakų” marškinėlius, debiutuoti gali jau šį vakarą A lygos rungtynėse, kuriose senosios sostinės riteriai 20.00 valandą LFF stadione priims Kauno “Stumbrą”. Šios dvikovos laimėtojai įsitvirtins trečioje turnyro vietoje.

P