fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Į “Trakus” grįžta V.Lukša

Prieš ketverius metus “Trakų” marškinėlius vilkėjęs ir su komanda kelialapį į UEFA Europos lygos atrankos varžybas iškovojęs Vytautas Lukša grįžta į senosios sostinės riterių gretas. Su komanda dvi savaites besitreniruojantis daugkartinis Lietuvos čempionas šiandien po sutartimi padėjo parašą.

“Po mano išvykimo iš “Trakų” buvo visko – ir įvarčių į buvusios komandos vartus, ir rezultatyvių perdavimų, bet tai jau praeitis. Džiaugiuosi sugrįžęs į komandą ir nusiteikęs padėti jai rinkti taškus bei kilti turnyro lentelėje”, – sakė V.Lukša.

 

 

“Kadangi su komanda esu jau kelias savaites, tai turėjau progą pažinti naująjį trenerį. Neabejoju, kad rasime bendrą kalbą, Treneris turi savo braižą, stilių, požiūrį, o tai man patinka”, – dėstė futbolininkas.

V.Lukša tapo antruoju futbolininku šios vasaros antroje pusėje prisijungusiu prie praėjusią savaitę batalijas Europos fronte baigusių “Trakų”. Priminsime, kad kiek anksčiau ekipą papildė buvęs atlantietis Aleksandras Levšinas.

“Įdomu tai, kad tiek su Vytu, tiek su Aleksandru mes kalbėjomės dar prieš sezoną pradžią. Vienas išvyko į “Atlantą”, kitas – į “Jonavą”, tačiau taip jau būna, kad dalykai, kurie turi įvykti, anksčiau ar vėliau įvyksta. Nei kiek neabejoju, kad Vyto patirtis mums, neabejotinai, padės dar labiau pagerinti savo žaidimą”, – sakė “Trakų” direktorius Virmantas Lemežis.

“Trakai” į A lygos kovas kitą savaitgalį. Pirmosios rungtynės po pertraukos bus žaidžiamos Klaipėdoje su “Atlantu”.

P