fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Mažumoje rungtynes baigę „Trakai“ minimaliu skirtumu nusileido „Partizan“ ekipai

UEFA Europos lygos antrojo atrankos etapo pirmosiose rungtynėse Belgrade „Trakai“ 0:1 pralaimėjo „Partizan“ ekipai, o vienintelį dvikovos įvartį praleido iškart po to, kai iš aikštės už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas Modestas Vorobjovas.

Dvikovą riteriai pradėjo kiek susikaustę, tačiau sužaidus maždaug 15 minučių, atsirado pasitikėjimas savo jėgomis, matėsi žaidimo plano išpildymas bei kontratakos, iš kurių viena galėjo baigtis Donato Kazlausko įvarčiu. Tiesa, pačioje dvikovos pradžioje „Trakams“ pasisekė, kad chaosu nepasinaudojo aikštės šeimininkai.

Riterių planas buvo aiškus – atiduota iniciatyva varžovams, tačiau vos tik atėmus kamuolį, metamos didžiulės pastangos bėgti į puolimą. Tokia taktika davė vaisių – nors patys riteriai ir neįmušė, tačiau beveik nesuteikė progų ir aikštės šeimininkams.

Toks žaidimas nesikeitė iki 53 minutės, kai nesutikęs su teisėjo sprendimu M.Vorobjovas prieš save išvydo antrą geltoną kortelę bei buvo pašalintas iš aikštės. Netrukus po kampinio krito ir vienintelis dvikovos įvartis. Po kampinio įvartį į savo vartus įsimušė Justinas Januševskis.

„Trakų“ futbolininkai atrodė sutrikę. Žaidimas persikėlė į vieną aikštės pusę ir tik fortūna leido nepralaimėti didesniu skirtumu. Patys trakiškiai per likusį pusvalandį kartą taip pat smūgiavo į vartus, tačiau J.Januševskio smūgis varžovų vartininkui buvo nepavojingas.

Veiksmas keliasi į Vilnių, kur Kibu Vicuna bus priverstas rungtyniauti be M.Vorobjovo, tačiau su mintimi, jog tas rungtynes jo auklėtiniai privalo laimėti.