fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

K.Vicuna: „Nuo kito etapo mus skiria trys žingsniai: svajonė, tikėjimas ir darbas“

A lygos bronziniai prizininkai „Trakų“ futbolininkai šį ketvirtadienį sostinės LFF stadione pasistengs atkovoti vieno įvarčio prieš Belgrado „Partizan“ deficitą ir žengti į trečiąjį UEFA Europos lygos atrankos etapą. Priminsime, kad kol kas serijoje 1:0 pirmauja serbai.

„Man atrodo, mes sau Serbijoje įrodėme, kad galime žaisti prieš „Partizan“. Aišku, varžovas labai stiprus, tačiau daug didesnis laimėjimas, kad mes patikėjome, jog susiklosčius sėkmingai aplinkybėms, galime žengti į kitą etapą. O kol kas pasidžiaukime švente, kuri mūsų laukia ketvirtadienį“, – kalbėjo „Trakų“ kapitonas Valdemaras Borovskis, kuris su komandos draugais nusifilmavo kvietime į būsimas rungtynes.

 

#Riteriai kviečia!

#RiteriaiKviečia konkursas. Šį ketvirtadienį futbolas, kurį tu privalai pamatyti! Nori laimėti kvietimus? Pasidalink šiuo video ir komentaruose pažymėk žmogų, kurį pakviesi į rungtynes, o mes trečiadienį paskelbsime net 5 laiminguosius, kurie laimės dvigubus kvietimus!UEFA Europos lyga: FK Trakai – FK PartizanBilietai – https://bit.ly/2mBrnlB

Posted by FK Riteriai on Sunday, 29 July 2018

 

„Nieko naujo nepasakysiu: kuo daugiau žiūrovų – tuo smagiau. O pats filmavimo procesas smagus. Patraukėme vienas kitą per dantį, bet nuo to tik smagiau“, – šypsojosi V.Borovskis.

Pirmose rungtynėse riteriai sužaidė dvi skirtingas atkarpas: iki 53 minutės ir nuo jos, kai po Modesto Vorobjovo pašalinimo trakiškių aikštėje liko dešimt.

„Labai svarbu, kad nepraleidome antro įvarčio, nes tai suteikia mums galimybę Vilniuje atsilošti. Nuo rungtynių su Velso „Cefn Druids“ mūsų komanda stpiriai progresavo. Manau, kad tai yra matoma netgi plika akimi. Paprasta matematika – kuo daugiau etapų komanda praeina, tuo ypač jauni žaidėjai sukaupia daugiau patirties ir tuo daugiau jaučia pasitikėjimo.

Mums reiks mušti įvartį, tačiau turėsime būti labai atidūs, kad nepraleistumėm. Jų puolimo linija labai stipri ir į tai reiks kreipti dėmesį.

Girdėjau minčių, kad žaisdami ant sintetinės dangos, turėsime didesnį pranašumą. Aš taip nemanau. Vis tik, jų komandoje vien profesionalai. Kita vertus, natūralu, kad prie pačios aikštės mes esame pripratę labiau nei jie“, – savo mintimis dalinosi garsiausias „Trakų“ legionierius Diniaras Bilialetdinovas.

Panašios nuomonės laikėsi ir vos prieš šešias savaitės prie „Trakų“ vairo stojęs treneris Kibu Vicuna. Kaip ir prieš pirmąją dvikovą su „Partizan“, taip ir dabar, jis pakartojo, kad svarbiausias dalykas – tikėjimas savo jėgomis.

„Belgrade mes matėme daug pozityvių dalykų. Įvertininkime tai, kad „Partizan“ yra labai stipri komanda, o mes jai neleidome nieko sukurti. Aišku, kai likome mažumoje, buvome nepajėgūs jiems priešintis, tačiau atsakomosios rungtynės vėl prasidės 11×11.

Šios rungtynės bus kitokios. Visų pirma, dabar žaisime ant sintetinės dangos. Ar nuo to mums bus geriau? Sunku pasakyti, bet faktas, kad ne jie, o mes treniruojamės ant jos ir ši danga mums labiau pažįstama nei varžovams.

Nuo kelio į kitą etapą mus skiria trys žingsniai: svajonė, tikėjimas ir darbas“, – pasakojo K.Vicuna.

Rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį 19:00 val. Jas tiesiogiai transliuos INIT televizija ir „Trakų“ oficiali paskyra facebooke.

P