fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

“Trakų” vartininkas puolėjo vaidmeny

Pirmoje lygoje besivaržančius “Trakų B” futbolininkus taip išretino traumos, kad dvikovai su “Žalgirio B” komanda jie registravo vos trylika žaidėjų. Tiesa, net ir tai nesutrukdė iškovoti pergalės 2:1, kurią garantavo Ernesto Stočkūno ir Elvino Ališausko įvarčiai.

“Žinojom, kad bus sunku, nes derbiai niekada nebūna lengvi. Be to, karštis, dirbtinė danga.. svilo padai, bet tam buvome nusiteikę. Prieš pat rungtynes motyvavome vienas kitą, kad kaip nebūtų sunku, turime stengtis kovoti iki galo.

Kas buvo rungtynėse, matė mūsų pasiaukojimą. Visą darbą atlikome iki pertraukos – puikiai gynėmės, o puolime įmušėmė du įvarčius. Po pertraukos kažkiek “sėdome”, tačiau jautėsi, kad rungtynių nepaleisime”, – sakė įvarčio autorius E.Ališauskas.

Ši dvikova įsimins “Trakų” vartininkui Timofejui Šeremetai, kuris debiutavo puolėjo vaidmeny. Sutraukus koją Ignui Kružikui, ant atsarginių suolo nebebuvo sveikų žaidėjų, todėl į aikštę žengė buvęs Ukrainos jaunimo rinktinės vartininkas.

“Kol dar buvau Ukrainoje, draugiškose rungtynėse yra tekę išbandyti aikštės žaidėjo rolę, tačiau oficialiose varžybose man tai buvo pirmas kartas. Kieta (šypsosi). Aš futbolu gyvenu, todėl gauti tokią patirtį – pažaisti puolėjo vaidmeny – kiekvieno vartininko svajonė (juokiasi).

Jei rimtai, tai reiktų bent poros savaičių didesnių krūvių ir, tikėtina, kad sudaryčiau neblogą konkurenciją”, – pasakojo T.Šeremeta, kuris per sužaistą pusvalandį per plauką nepasižymėjo įvarčiu.

“Trakai B” kitas pirmos lygos rungtynes žais ketvirtadienį 16.00 valandą sostinės LFF stadione. Jaunųjų riterių varžovu bus “Vilniaus Vytis”.

T.Šeremeta per praėjusį sezoną sugebėjo neutralizuoti net 5 varžovų smūgiuotus 11 metrų baudinius.