fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Po pertraukos sugrįžusioje A lygoje – lygiosios Kaune

Pasibaigus rinktinių pertraukai sugrįžo A lygos dvikovos, o pirmosiose 16-ojo turo rungtynėse „Trakai“ išvykoje rezultatu 1:1 (1:0) sužaidė su dukart šiemet įveiktu „Kauno Žalgiriu“.

Nuo pat mačo pradžios abi komandos žaidė vangiai ir pirmojo rungtynių pusvalandžio metu žiūrovai tribūnose turėjo nuobodžiauti – nebuvo nei vienos progos ar smūgio į vartus.

Sužaidus kiek daugiau nei 30 minučių laikinai komandai vadovaujantis Virmantas Lemežis buvo priverstas pakeisti Roką Gedminą. Kaip parodė likęs kėlinio laikas, tas keitimas buvo sėkmingas. Vietoje jo aikštėje pasirodęs Justas Marazas pačioje kėlinio pabaigoje smūgiu iš toli sugebėjo nuginkluoti Deividą Mikelionį ir išvedė „Trakus“ į priekį.

Vos prasidėjus antrajam rungtynių kėliniui rezultatas tapo lygus. „Trakų“ gynėjų klaida pasinaudojęs Edvinas Kloniūnas puikiu smūgiu nuginklavo Tomą Švedkauską.

Iki rungtynių pabaigos keletą progų pasižymėti turėjo tiek viena, tiek kita komanda, tačiau pasižymėti nepavyko. Bene įspūdingiausiu įvarčiu nevirtusiu epizodu tapo jau per pridėtą laiką atliktas Modesto Vorobjovo baudos smūgis, kuris sudrebino vartų konstrukciją.

Iš Kauno „Trakai“ grįžta su tašku, o jau po kelių dienų į Kauną teks grįžti vėl – lauks susitikimas su Kauno „Stumbru“.