fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Kontrolinėse rungtynėse “Trakai” nusileido “Ventspiliui”

Pasinaudodami pertrauka A lygoje, “Trakų” futbolininkai kelias dienas svečiavosi Ventspilyje, kur sužaidė kontrolines rungtynes su šio miesto reprezentacine komanda. “Ventspils” laimėjo 1:0, pergalingą įvartį įmušę antrojo kėlinio viduryje iš 11 metrų baudinio.

“Kadangi daug žaidėjų išvykę į rinktines, tai žaidėme visiškai eksperimentinės sudėties. Po pertraukos suteikėme galimybę B komandos žaidėjams ir verta pažymėti, kad jie nenuvylė”, – apie rungtynes sakė laikinai vyriausiojo trenerio pareigas užimantis Virmantas Lemežis.

Nuo pat susitikimo pradžios aikštėje vyravo lygi kova, o epizodai prie vienų ar kitų vartų buvo itin reti. Ir taip visą kėlinį. Žaidimas dominavo aikštės vidury, tad nieko keisto, kad per pirmąjį kėlinį nei vienas įvartis nebuvo įmuštas.

“Žinoma, norisi aštresnio žaidimo priekyje, bet šįkart abiejų komandų žaidime dominavo gynyba. Sakyčiau, kad abu vartininkai darbo beveik neturėjo”, – kalbėjo V.Lemežis.

Po pertraukos užsisukusi keitimų karuselė vaizdą aikštėje kiek pakeitė, bet pagrindinis akcentas – gynyba ir toliau dominavo aikštėje. Tiesa, viena Ventspilio atakų baigėsi teisėjo skirtu abejotinu baudiniu į “Trakų” vartus.

Realizavę baudinį, latviai teigiamą rezultatą išsaugojo iki rungtynių pabaigos.

Po Lietuvos rinktinės rungtynių su Iranu ir Lenkija, į komandą sugrįš Modestas Vorobjovas, Valdemaras Borovskis, Justinas Januševskis, Ignas Plūkas ir Tomas Švedkauskas. Be to, netrukus į treniruočių procesą sugrįš ir minitraumą patyręs Deividas Česnauskis.

Birželio mėnesį riterių laukia dvejos rungtynės A lygoje, taurės susitikimas su Marijampolės “Sūduva” bei startas UEFA Europos lygos atrankos turnyro nuliniame etape. Tikslus laikas, vieta ir varžovas paaiškės jau kitą antradienį UEFA būstinėje ištraukus burtus.

P