fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Burtai “Trakams” padovanojo “Sūduvą”

Kai žmonės kalba apie neišvengiamus dalykus, iš esmės, gali įtraukti dar vieną punktą: “Trakų” ir “Sūduvos” akistata LFF taurės rungtynėse. Burtai šias komandas suvedė ketvirtą kartą iš eilės bei penktą kartą per paskutinius šešerius metus. Vienintelė išimtis buvo padaryta prieš ketverius metus, kai “Trakai” sezoną LFF taurės turnyre baigė po vienų rungtynių Kazlų Rūdoje.

Nors tarpusavio istorija tarp “Trakų” ir “Sūduvos” pradėta skaičiuoti tik prieš penkerius metus, didelė dalis tuometinių riterių jau yra baigę karjeras. Iš likusių dalies – Justinas Januševskis ir Rokas Masenzovas vis dar vilki “Trakų” marškinėlius.

Pirmoji komandų akistata baigėsi didžiausia tų metų sensacija, kai tuomet tik pirmoje lygoje žaidę trakiškiai po baudinių serijos užbaigė “Sūduvos” kelionę, o patys nužygiavo iki pusfinalio, kuriame turėjo pripažinti “Žalgirio” pranašumą.

Antrąkart komandos susitiko 2015/16 sezono pusfinalyje. Tuomet dar buvo žaidžiamos dvejos rungtynės, jas abejas (2:0, 1:0) laimėjo “Trakai”.

Pasikeitus formatui, tais pačiais metais buvo žaidžiamos ir 2016 metų ketvirtfinalio rungtynės. Nors per pagrindinį laiką tąkart įvarčių įmušta nebuvo, per pratęsimą trakiškiai palūžo ir praleido net keturis įvarčius.

Praėjusiais metais “Sūduva” taip pat buvo pranašesnė, tik ne per pratęsimą, o per pagrindinį laiką. Tąsyk rungtynės baigėsi 4:1.

Šiais metais aštuntfinalio etapo rungtynės vyks birželio pabaigoje.