fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Siaubingose rungtynėse „Trakai“ pralaimėjo „Palangai“

11-ojo A lygos turo rungtynėse nutrūko „Trakų“ pergalių serija. Olego Vasilenkos auklėtiniai išvykoje rezultatu 0:1 (0:1) nusileido „Palangai“.

Rungtynes „riteriai“ pradėjo kiek pakeitę sudėtį nuo paskutinio mačo Kaune – nuo pirmųjų minučių jau rungtyniavo Michailas Šyška, Etiennas ir Jevgenijus Osipovas.

Mačo pradžia prasidėjo pozityviai. Rokas Gedminas turėjo puikų šansą įmušti įvartį, juo nepasinaudojo ir nuo tada „Trakai“ žaidė blogiausią kėlinį savo istorijoje. Jau 6-ąją mačo minutę po ganėtinai keistos „Palangos“ atakos ir tokio pat keisto Timofejaus Šeremetos išėjimo iš vartų „Palanga“ išsiveržė į priekį.

Sunku pasakyti, kad „Trakus“ iš vėžių išmušė labiau – natūrali danga ar praleistas įvartis, bet trakiškiai labai daug klydo, o „Palanga“ toliau atakavo ir kūrė vieną progą po kitos. Vienu atveju gelbėjo vartininkas, kitus kartus netiksliai smūgiavo patys „Palangos“ futbolininkai.

„Trakams“ pirmoje mačo dalyje sukurti nepavyko nieko. Po pertraukos vaizdas pasikeitė – „Palanga“ atsitraukė, o „Trakai“ įsitaisė varžovų pusėje Iniciatyvos bandė imtis Diniaras Bilialetdinovas, kuris kartą sudrebino vartų konstrukciją ir kartą sukūrė puikią galimybę savo komandos draugui.

Deja, bet „Palangos“, kuri puikiai kontratakavo, pastangos buvo didesnės ir tas leido jiems iškovoti pergalę savų žiūrovų akivaizdoje.

„Mes privalėjome nuo pat pirmų minučių žaisti taip, kaip žaidėme antrame kėlinyje“,- po mačo sakė vyriausias komandos treneris O.Vasilenka.

Laiko atsitiesimui nėra daug. Jau sekmadienį laukia mačas su „Sūduva“.