fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Trakų“ futbolininkai: „Po pralaimėjimo „Žalgiriui“ nežinojome, kur dėtis“

Po skaudaus pralaimėjimo Vilniaus „Žalgiriui“ „Trakų“ rūbinėje buvo tylu kaip bažnyčioje. Daugelis bandė sau atsakyti į klausimą, kaip taip nutiko ir kodėl komanda liko be taškų. Tačiau sena gera patarlė byloja, kad laikas gydo žaizdas, o tuo pačiu artėjančios kitos rungtynės verčia galvoti apie tai, kas bus, o ne tai, kas buvo.

„Iš tiesų, sezono pradžia sunki – žaidėjus kankina ligos, traumos, o ir žaidimas nėra toks, kokio norėtumėm. Bet neabejoju, kad tik laiko klausimas, kada pradėsime demonstruoti tai, ko iš mūsų tikisi“,  – sakė U-21 rinktinės narys Svajūnas Čyžas.

„Po rungtynių su „Žalgiriu“ jautėme labai didelį pyktį. Atrodo, turėjome laimėtas rungtynes ir per trumpą laiką viskas taip apsisuko. Nežinau, ką pasakyti.. gerai žaidėme, davėme kovą, bet buvome buvome nubausti. Po tokių rungtynių emocijos taip užvaldo kūną, kad nebežinai, kur dėtis“, – pasakojo S.Čyžas, kuriam pritarė ir komandos draugai.

„Natūralu, kad visi buvo nusivylę, o atmosfera, švelniai tariant, nelabai gera. Apmaudžiausia, kad tikrai gerai žaidėme, įmušėme du įvarčius, privalėjome jų įmušti dar daugiau, tačiau progų nerealizavome, o jie tuo pasinaudojo“, – sakė antrojo įvarčio autorius Justinas Marazas.

Vis tik, po pralaimėjimo prabėgo jau keturios dienos ir visų mintys apie ketvirtadienį.

„Žinoma, kad pykome ant savęs, tačiau laikas susiimti ir laimėti prieš „Jonavą“. Padarėme analizę, išgryninome klaidas ir tikimės, kad jos nesikartos. Be to, žaisime stadione, o mums atvira erdvė yra geriau nei maniežas. Manau, kad rungtynės su „Žalgiriu“ parodė, kad galime žaisti gerai.

Skirtingai nei manieže, čia greičiau rieda kamuolys, čia geresnis kvėpavimas, čia ir futbolas tikresnis. Pasirinkimo neturime – turime išeiti ir laimėti“, – užtikrintai dėstė Valentinas Jeriomenka.

„Kad ir kaip sunku po tokių pralaimėjimų atsigauti psichologiškai, bet aš neabejoju, kad visi iki vieno sugebės tą padaryti. Mes būsime pasiruošę“, – teigė S.Čyžas.

„Žiūrint iš šiandienos perspektyvos, nėra prasmės atsigręžti atgal – turime žiūrėti į priekį ir aikštėje gerinti savo nuotaiką“, – kalbėjo J.Marazas.

Rungtynės „Trakai“ – „Jonava“ bus žaidžiamos ketvirtadienį 20.00 valandą sostinės LFF stadione.