fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Stumbas“ – „Trakai“. Į priekį

Nugalėję „Kauno Žalgirį“ „Trakų“ futbolininkai pirmąsyk šį sezoną iškovojo dvi pergales paeiliui, o šį sekmadienį pabandys tą seriją papildyti iki trejų laimėtų rungtynių. Varžovas – gerą sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantis Kauno „Stumbras“, kurio pirmajame rate nugalėti nepavyko.
Data: 2018 m. balandžio 29 d. 18:00 val.
Vieta: NFA stadionas

Pirmasis ratas

Nors ir nežaidė gerai, „Trakai“ pirmajame rate privalėjo laimėti ir į sąskaitą įsirašyti tris taškus. Tiesiog vaikiška klaida, besibaigiant dvikovai, tokią galimybę atėmė. Tose rungtynėse iki pertraukos „Trakai“ visiškai valdė situaciją, o antrajame kėlinyje žaidimas pakriko. Nepaisant to, buvo galimybių įmušti antrą įvartį ir garantuoti sau pergalę. Nepavyko.

Devintas turas

Devintojo turo rungtynėse su „Kauno Žalgiriu“ „Trakai“ ilgai ieškojo savojo šanso ir galiausiai jį surado. Po to įmušto įvarčio 71 minutę, varžovams sumažinus gynybines užtvaras, riteriai galėjo įmušti dar mažiausiai keturis įvarčius. Pavyko – vieną. Beje, šioje dvikovoje „Trakų“ pergalę nulėmė dvidešimtmečio ir aštuoniolikmečio įvarčiai.

„Stumbras“, savo ruožtu, sprendė reikalus su „Žalgiriu“. Pirmieji įmušė įvartį ir galėjo įmušti dar. Kai „Žalgiris“ rezultatą išlygino, visiškai perėmė žaidimo kontrolę ir galėjo iškovoti pergalę.

Tarpusavyje

8-5-1. Dar visai neseniai „Stumbras“ riteriams buvo viena parankiausių komandų, tačiau pastaruoju metu nelaimėtų rungtynių skaičius auga šiek tiek per greitai. Tiesa, atimami iš „Trakų“ taškai dažniausiai ir pačiam „Stumbrui“ dovanoja tik tašką.

Akistata

Diniaras Bilialetdinovas prieš Rimvydą Sadauską. „Trakų“ didžiausia žvaigždė po traumos demonstruoja vis geresnį žaidimą, tačiau niekaip negali įmušti savo pirmojo įvarčio. Šiandien, neabejotinai, tokią siekiamybę saugas turės ir vėl. O tam, kad tai pasiektų, reiks įveikti ir Rimvydo Sadausko gynybą.

Futbolininkai pakeitę marškinėlius

Nėra.

Klausimas

Ar Justinas Marazas pratęs rezultatyvių rungtynių seriją. „Trakų“ aštuoniolikmetis šiame sezone jau pelnė keturis įvarčius paskutinėse dvejose rungtynėse padėdadamas tašką rungtynėms besibaigiant. J.Marazas yra rezultatyviausias jaunas žaidėjas A lygoje, tad pažiūrėsime, ar pavyks jam savo sąskaitą papildyti dar labiau.

Orų prognozė

Rungtynių metu sinoptikai prognozuoja 17 laipsnių šilumą, 1 metro per sekundę Šiaurės rytų vėją, debesuotumą ir nestiprų lietų.