fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Riteriai – ,, Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ projekte

Lentvario lopšelio – darželio ,,Šilas“,,Versmės“ gimnazijoje sulaukė netikėtų svečių. Mažieji tapo Lietuvos futbolo federacijos ir Lietuvos masinio futbolo asociacijos ilgalaikės vaikų futbolo vystymo programos ,,Sugrąžinkime vaikus į stadionus“ projekto dalimi.

Kita dalimi tapo ,,Trakų“ futbolininkai, kurie vaikučiams sukūrė šventę. Rokas Masenzovas, Simonas Jurgilas, Andrius Kazakevičius ir Martynas Vasiliauskas su vaikais spardė kamuolį, o klubo direktorius Virmantas Lemežis pasirūpino dovanomis – medaliais ir futbolo kamuoliais.

,,Mes save laikome socialiai atsakingu klubu, todėl stengiamės dalyvauti visose įmanomose akcijose. Kas gali būti smagiau už besišypsančius ir besidžiaugiančius vaikus?“, – retoriškai klausė V.Lemežis.

 

 

Lentvario lopšelio-darželio ,,Šilas“ ,,Voveryčių“ , ,,Genelių“ , ,,Boružėlių“ ir ,,Bitučių“ grupių ugdytinių komandos, jų tėveliai, pedagogai, renginio himnas, smagūs žaidimai su futbolo elementais, įvairios rungtys vaikams paliko neišdildomą įspūdį.

,,Labai patiko futbolininkų pasirodymas, tėvų ir auklėtojų žaidimas. Ir medaliai labai gražūs“, – savo pastebėjimais dalinosi jaunasis Mangirdas.

 

 

Dovydas: ,,Patiko dainuoti futboliuko himną. Žaisti futbolą ir kad sirgaliai už mus sirgo“.

Kajus: ,,Labai gerai žaidė visi vaikai, dar tėveliai. Net ir auklėtojos žaidė futbolą, įspyrė labai daug įvarčių“.

Ignas: ,,Patiko varyti kamuolį, įmušėm vieną įvartį. Labiausia patiko medaliai kuriuos gavome visi už gerą žaidimą ir dar futbolo kamuolių gavome dovanų“.

Evita: ,,Mes buvome palaikymo komanda. Kai žaidėjai į vartus spiria kamuolį-gauna medalį, kai pavargsta – duoda jiems vandens pagerti“.

Vaikai buvo apdovanoti medaliais, komandų kapitonai gavo futbolo kamuolius.