fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

J.Januševskis: „Atsakomybė už vaiką padėjo pajusti didesnę atsakomybę ir už komandos draugus“

Devynerius metus „Trakų“ klube žaidžiantis gynėjas Justinas Januševskis šiuo metu Jerevane su geriausiais šalies futbolininkais ruošiasi kontrolinėms rungtynėms su Armėnijos rinktine. Po ketverių metų į nacionalinę komandą pakviestas J.Januševskis turės ką prisiminti – šiemet 24 – ąjį gimtadienį jis atšventė su rinktinės draugais.

„Tokie dalykai neįkainojami. Su šiais žaidėjais gera laiką leisti ne tik per gimtadienį“, – sakė „Trakų“ komandos talismanas.

„Dar būna pakvailiojimų, tačiau jaučiuosi suaugęs. Tas jausmas, sakyčiau, atėjo, kai mums gimė dukrytė. Tada supratau, kad į viską privalau žiūrėti rimčiau, kad privalau už šeimą nešti atsakomybę. Jai neseniai sukako metai, o aš pasaulį pradėjau matyti suaugusio žmogaus akimis.

Pamenu, kai žmona laukėsi, negalvojau, kad iš pradžių bus taip sunku. Gal veikė jaunatviškas naivumas, nežinau. Tačiau kai gimė vaikas, pirmas mėnuo buvo wow – bijojau prie vaiko prisiliesti, kad tik jam nieko nenutiktų. Niekada nepamiršiu to laiko ir niekada nepamiršiu kaip buvo sunku.

„Manyčiau, kad ta atsakomybė už vaiką, man padėjo pajusti didesnę atsakomybę ir už komandos draugus. Jaučiu, kad tai man padėjo tobulėti“ , – savo didžiausius išgyvenimus prisiminė gynėjas.