fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Oscaras – simbolinėje Čekijos čempionato turo rinktinėje

„Trakams“ priklausantis, tačiau nuomos pagrindais Libereco „Slovan“ ekipoje žaidžiantis geriausias praėjusio sezono A lygos jaunasis futbolininkas Oscaras vos per kelias savaites įvertinimo spėjo sulaukti ir Čekijoje. Po paskutinėse rungtynėse „Slovan“ pergalės prieš Boleslovo „Mlada“ ekipą, liberietis išrinktas į simbolinę Čekijos čempionato turo rinktinę.

 

 

Prieš mėnesį į peržiūrą išvykęs ir per savaitę „Slovan“ trenerius savo talentu įtikinęs jaunuolis vos po persikėlimo kontrolinėse rungtynėse pelnė fantastiško grožio įvartį.

 

Oscar über sein Tor gegen Olomouc

Das sagt Oscar über sein erstes Tor für den #fcsl1958.Falls ihr die deutschen Untertitel nicht angezeigt bekommt, müsst ihr sie im Video erst aktivieren.

Posted by FC Slovan Liberec – deutschsprachig on Sunday, 11 February 2018

 

Netrukus Oscaras debiutavo ir oficialiose rungtynėse, kuriose jo naujoji komanda žaidė su Prahos „Sparta“. Devyniolikmetis aikštėje praleido visas 90 minučių, o „Slovan“ pralaimėjo 0:2.

Dar po savaitės Oscaras sužibo gražiausiomis spalvomis. Per 86 žaidimo minutes jis ne tik buvo aktyviausias savo komandoje, tačiau suspėjo atlikti rezultatyvų perdavimą, po kurio buvo įmuštas vienintelis ir pergalingas rungtynių įvartis.

Priminsime, kad „Trakai“ ir „Slovan“ nuomos sutartį (su galimybe išpirkti kontraktą) dėl Oscaro pasirašė iki gegužės 31 dienos. Liberijos rinktinės saugas į „Trakus“ atvyko dar būdamas nepilnametis, o vos sulaukęs aštuoniolikos pasirašė ilgalaikį kontraktą.