fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Turnyrą gimtajam kaimui organizavęs A.Wakili: “Darsyk įsitikinau, kad futbolas daugiau nei žaidimas”

“Trakų” gynėjas Alma Wakili į savo CV gali įrašyti puikų darbą – savo gimtinėje surengtą futbolo turnyrą, kuris į žmonių pasąmonę įstrigs ilgam. Į savo tėvų žemę sugrįžęs Alma turėjo galimybę prisiminti tas vietas, kuriose pats pirmą kartą prisilietė prie kamuolio.

“Turnyras buvo nuostabus. Pavyko pradžiuginti ir jauną, ir seną. Pati idėja kilo mano broliui. Kai grįžau atostogoms namo, brolis sako: darom! Ir aš sutikau”, – su šypsena pačią pradžią prisiminė A.Wakili.

Apie WAKKA futbolo turnyrą žinojo kiekvienas kaimo gyventojas. Beje, WAKKA – tai ne Almos pavardės sandara, o kaimo pavadinimas. “Tokių turnyrų pas mus miestuose pilna. Nenorėjome daryti kaip visi, todėl nusprendėme turnyrą surengti kaime. Finansavau šį turnyrą, o brolis pasistengė, kad viskas įvyktų šauniai.

Atvykau į finalus, tai vietinių reakcija buvo neįtikėtina (šypsosi). Visi juokėsi, dėkojo, linkėjo sėkmės karjeroje. Tai man leido darsyk įsitikinti, kad futbolas daugiau nei žaidimas”, – pasakojo A.Wakili.

Futbolininkas į Lietuvą atvyks rytoj, o jau šeštadienį su “Trakų” futbolininkais pradės pasiruošimą 2018 – ųjų metų sezonui.