fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Optibet Pirmos lygos“ starte – apmaudi nesėkmė

2023 metų pirmose „Optibet Pirmos lygos“ rungtynėse sostinės „Riteriai B“ Kėdainiuose 0:1 nusileido „Nevėžiui“ ir patyrė pirmąją sezono nesėkmę.

 

Vilniečiai rungtynes pradėjo labiau atsitraukę, varžovams užtverdami bet kokias galimybes sukurti progas. Savo ruožtu, patys „Riteriai B“ bėgo į kontratakas ir po Danielio Misiūno smūgio per plauką neišsiveržė į priekį. Toje situacijoje puikiai sužaidė „Nevėžio“ vartininkas Robertas Granauskas.

 

Laikrodžiui skaičiuojant paskutinę kėlinio minutę, aikštės šeimininkai po standartinės situacijos pelnė įvartį, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, tapo pergalingu.

 

Antrajame kėlinyje po kampinio stipriu smūgiu Gustas Gumbaravičius rezultatą galėjo išlyginti, tačiau ir tame epizode triumfavo „Nevėžio“ vartų sargas. „Riteriai B“ puolė ir toliau, tačiau sėkmė šįsyk buvo Kėdainių komandos pusėje.

 

„Tikrai apmaudžiai pralaimėjome. Treneris komandai įnešė didelį impulsą, visi kovojome su dideliu noriu, didele motyvacija. Viduryje žaidėme gerai ir pralaimėjome nesame verti“, – sakė G.Gumbaravičius.