fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Pretendentai į lapkričio geriausius

Iki paskutinių rungtynių Kalmaro žaidime išsilaikę „Riteriai“ turi savo atstovų renkant lapkričio mėnesio geriausius. Mindaugas Grigaravičius pretenduoja tapti geriausiu „Optibet A lygos“ žaidėju, Pablo Villaras – geriausiu treneriu.

Ilgą sezono dalį dėl traumų kentėjęs M. Grigaravičius sužibo per trejas lapkričio rungtynes, kai visose pelnė po įvartį. Pirmasis krito į „Kauno Žalgirio“ vartus. Prieš palikdamas aikštę, Grigas įspūdingu smūgiu iš dvidešimties metrų pelnė pirmąjį įvartį.

Antrasis tikslas saugo įvartis buvo įmuštas į „Panevėžio“ vartus. Tuomet, rezultatui esant 1:1, po Aleksandro Levšino perdavimo M. Grigaravičius kamuolį į vartus pasiuntė galva.

Ir tai nebuvo viskas. Lemiamose rungtynėse su „Hegelmann“ Grigas pelnė pirmąjį įvartį, tačiau vėliau, deja, jo neužteko pergalei pasiekti.

Geriausiu mėnesio treneriu pretenduoja tapti P. Villaras, kuris, nepaisant žaidėjų traumų, drausmės pažeidimų ar diskvalifikacijų, sugebėjo sulipdyti komandą, besivaržiusią iki pat sezono pabaigos.

Tarp pretendentų yra ir dar du „Riteriams“ priklausantys, bet kitoms komandoms atstovavę futbolininkai. Geriausiu jaunuoju mėnesio žaidėju pretenduoja tapti „Bangai“ visą sezoną atstovavęs Valdas Paulauskas bei vasarą „Jonavos“ klubui paskolintas Juozas Lubas.