fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Iš Šilutės – su minimalia persvara

Pereinamosiose rungtynėse dėl vietos „Optibet Pirmoje lygoje“ „Riteriai B“ išvykoje 1:0 nugalėjo

trečiąją Antros lygos komandą „Šilutę“ ir prieš atsakomąsias rungtynes sostinėje įgijo vieno įvarčio persvarą. Vienintelį rungtynių įvartį įmušė Armandas Šveistrys.

„Riteriai B“ nuo rungtynių pradžios užvaldė aikštės vidurį ir atakomis kraštais kurdavo pavojų prie varžovų vartų. Galėjo pasižymėti ir Egidijus Mickus, ir Ernestas Zdanovič, ir Danielis Misiūnas, ir Matas Latvys. Deja, visais atvejais paskutiniojo žingsnio žengti nepavyko. Maža to, savų galimybių turėjo ir šilutiškiai, tačiau sėkmingai „Riterių B“ vartus gynė Arnas Voitinovičius.

Vienintelis rungtynių įvartis buvo pelnytas besibaigiant pirmajam kėliniui. Iš gilumos perdavimą gavęs E. Zdanovič buvo pargriautas baudos aikštelėje ir už tai skirtas baudinys. A. Šveistrys jį užtikrintai realizavo.

„Nors ir laimėjome, pergalė pernelyg nedžiugina. Jei mes galvojame apie aukštesnį lygį, privalome labiau išlaikyti šaltas galvas. Taip jau yra, kad kuo didesnis aikštėje turgus, tuo žemesnis lygis. Šiandien turgaus buvo tikrai nemažai“, – sakė su komanda į pamarį vykęs Raimondas Vilėniškis.

Atsakomąsias rungtynes Vilniuje „Riteriai B“ ir „Šilutė“ žais kitą šeštadienį.