fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ ir BFA nugalėtojo neišsiaiškino

Vienuoliktojo Pirmos lygos turo rungtynėse dvi sostinės ekipos „Riteriai B“ ir BFA sužaidė lygiosiomis 2:2. Jauniesiems Riteriams abu įvarčius pelnė Eimantas Lotužys.

Nuo pat susitikimo pradžios permainingai vykusiose rungtynėse stipresnė komanda nepaaiškėjo. Į geresnę „Riterių B“ žaidimo atkarpą tokia pat gera atsakydavo ir BFA. Vis tik, nei vienas vartininkas darbo pusę kėlinio praktiškai išvis neturėjo.

Pirmasis rimtesnis Raimondo Vilėniškio auklėtinių išpuolis buvo sukurtas kairiuoju kraštu, kuriame žaidė Andrius Kaulinis. Sykį jis uždelsė, antrąsyk – sėkmingai sužaidė BFA vartininkas Ernestas Černiavskij.

Tuomet pasikartojo futbolo nerašyta taisyklė – neįmuši tu – įmuš tau. Netoli baudos aikštelės prasižengę Riteriai už tai turėjo sumokėti labai brangiai. Gražiu baudos smūgiu pasižymėjo Džonis Gabrielius Puzas.

Po įvarčio žaidimas pernelyg nepasikeitė, todėl R. Vilėniškis nusprendė pakeisti taktiką ir dviejų puolėjų liniją padidinti iki trijų. Besibaigiant kėliniui, tai davė rezultatą. Po Egidijaus Mickaus smūgio ir atmušto kamuolio pirmasis suskubo E. Lotužys, kuris užtikrintai pasiuntė kamuolį į tinklą.

Po pertraukos žaidimas išliko labai panašus į tą, kuris buvo žaidžiamas iki pertraukos. „Riteriai“ kiek ilgiau palaikydavo kamuolį, tačiau BFA futbolininkai taip pat nebuvo reti svečiai prie Ernesto Lysionoko vartų.

Po virtinės klaidų gynyboje „Riteriai B“ darsyk atsidūrė atsiliekančių vaidmenyje. Tačiau net ir tai neišmušė jų iš vėžių ir dar po septynių minučių jie surengė ataką, kurios smaigalyje atsidūręs E. Lotužys nestabdydamas kamuolio iš oro pelnė savo antrąjį įvartį.

Per likusias dešimt minučių pasižymėti galėjo ir vieni, ir kiti.

Iškovoję tašką, „Riteriai“ lieka septintoje turnyro lentelės vietoje. BFA yra laipteliu žemiau.

P