fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Prieš gimtojo miesto komandą debiutavęs A. Šveistrys: „Motyvacijos tikrai netrūko“

Su „Riteriais“ prieš sezoną sutartį pasirašęs ir iš Gargždų į sostinę persikėlęs Armandas Šveistrys savo sugrįžimo į „Optibet A lygą“ turėjo išlaukti. Visą pirmąją sezono pusę „Riteriams B“ atstovavęs saugas šį antradienį grįžo į gimtąjį miestą ir pirmąsyk su „Riterių“ marškinėliais žaidė prieš savo gimtąją komandą.

„Jausmas sugrįžti į savo gimtajį miestą yra puikus, nes čia prabėgo labai daug mano karjeros metų, yra nemažai prisiminimų ir gera pamatyti savo buvusios komandos draugus. Vis tik žengdamas į aikštę apie tai net negalvojau ir buvau susikoncentravęs į savo darbą bei tai, ką turiu padaryti aikštėje.

Debiutuoti savo mieste man suteikė daug motyvacijos, trenerių ir žaidėjų palaikymai taip pat padėjo, tad ėjau į aikštę ir dariau tai ką moku“, – sakė A. Šveistrys.

„Riteriams“ 80-tą minutę pirmaujant 2:0, saugas buvo mestas į aikštę ir per likusį laiką su komandos draugais dar dusyk turėjo galimybę džiaugtis įvarčiais. Tokiu būdu „Riteriai“ iškovojo vieną didžiausių sezono pergalių.

„Rungtynės buvo labai įdomios ir kovingos, tad emocijų tikrai netrūko ir būnant ant suoliuko. Tačiau, kai reikėjo žengti į aikštę, man motyvacijos tikrai netrūko, norėjau  pasinaudoti savo šansu, kurį suteikia treneris, tad treneriui esu labai dėkingas už tą suteiktą šansą.

Sužaistas minutes vertinu labai gerai ir tikiuosi šiemet sulaukti daugiau šansų žengti į aikštę. Toliau dirbsiu ir stengsiuosi įrodyti, kad galiu žaisti A lygoje daugiau minučių. Šios man skirtos minutės pridėjo dar daugiau motyvacijos dirbti ir judėti į priekį.

Kalbant apie komandos pasirodymą, turėjome tikrai sunkias ir kovingas rungtynes prieš „Šiaulius“. Ten buvo atiduota daug jėgų, tuomet po kelių dienų kelionė į Gargždus. Gal šiek tiek jautėsi nuovargis, gal tai ir pridėjo, kad komandoje netekome kelių žaidėjų. Tai galėjo išmušti komandą, bet visi žinojo vieną tikslą, kad reikia laimėti ir atiduoti visą save po pirmo kėlinio. Treneriai žaidėjams pasakė pastabų ir suteikė dar daugiau motyvacijos, tad antras kelinys prasidėjo puikiai bei krito greitas įvartis“, – kalbėjo „Riterių“ debiutantas.

Pirmoje lygoje A. Šveistrys komandai atstovavo 11 kartų. Vieninteles rungtynes jis praleido dėl diskvalifikacijos gautos už keturias geltonas korteles.

„Šį visą sezoną vertinu gerai, „Riterių“ klube yra tikrai puikios sąlygos tobulėti, treneriai suteikia didelę pagalbą tai daryti. Tikiuosi tobulėti dar labiau. Šį norą palengvina tai, kad treniruojuosi su tokio aukšto lygio žaidėjais. Tiek pačios treniruotės, tiek tų žaidėjų patarimai stumia tik į priekį“, – sakė devyniolikmetis.

Jis kartu su A komanda ruošiasi šeštadienio „Optibet A lygos“ namų rungtynėms prieš „Hegelmann“. Rungtynės bus žaidžiamos LFF stadione, jų pradžia – 19:00 valandą.