fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterius“ palieka techninis direktorius ir B komandos vyr. treneris S. Greco

Sausio mėnesį „Riterių“ ir Talentų futbolo akademijos techniniu direktoriumi bei „Riterių B“ komandos vyriausiuoju treneriu paskirtas italas Stefanas Greco palieka ekipą. Pats specialistas savo sprendimą motyvuoja atitinkamai susiklosčiusiomis šeimos aplinkybėmis.

„Skaudančia širdimi esu priverstas palikti „Riterius“. Deja, nenumatytos šeimyninės aplinkybės privertė mane priimti šį sunkų sprendimą. Noriu padėkoti visiems klubo nariams už puikiai praleistą laiką ir patirtį, sukauptą Vilniuje. Didžiausias ačiū „Riterių B“ komandos žaidėjams už neįtikėtiną atsidavimą, sunkų darbą ir aistrą, kurią jie demonstravo tuos penkis mėnesius, kol buvome kartu.

Tikiuosi, kad tai yra ne galutinis atsisveikinimas, o iki tol, kol susitiksime, linkiu klubui visa ko geriausio“, – prieš palikdamas Lietuvą kalbėjo S. Greco.

Šį sezoną jaunuosius talentus aplink save sulipdęs specialistas Pirmoje lygoje per aštuonerias rungtynes iškovojo dešimt taškų. Vis tik, dar svarbesnis akcentas – jo treniruojama vos 18 metų vidurkį turinti komanda demonstravo itin patrauklų žaidimą.

„Stefano su „Riterių B“ komanda atliko puikų darbą. Jis buvo tas žmogus, kuris suvienijo komandą ir pridėjo aistros žaidime. Labai liūdna, kad Stefano turėjo išvykti namo, bet gerbiame jo sprendimą. Šeima visuomet yra prioritetų viršuje. Palaikysime šiltus ryšius su treneriu ateityje“, – sakė klubo sporto direktorius Tadas Simaitis.

S. Greco „Riterių B“ vyriausiojo trenerio pareigose laikinai pakeis Elitinės U-16 „TFA Riterių“ grupės treneris Raimondas Vilėniškis.