fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ lygiosios prieš „BE1 NFA“

Devintojo Pirmos lygos turo rungtynėse „Riteriai B“ akistatą su vienais sezono lyderių „BE1 NFA“ futbolininkais baigė lygiosiomis 1:1. Antrojo kėlinio viduryje išlyginamą įvartį pelnė Eimantas Lotužys.

Rungtynes jaunieji „Riteriai“ pradėjo žymiai drąsiau ir prie varžovų vartų buvo gana dažni svečiai. Mažiausiai tris kartus buvo sukurtos puikiausios progos pirmajam įvarčiui pelnyti, deja, tie šansai liko neišnaudoti.

„BE1 NFA“ neturėjo beveik nieko, tačiau ši komanda įmušė pirmoji. Po kontratakos ir smūgio iš 25 metrų, kamuolys pataikė į Jorį Dėlkų ir rikošetu įskriejo į vartus.

Raimondo Vilėniškio auklėtiniai nepasimetė. Jie toliau žaidė savo žaidimą, treneris pakeitė taktiką į 4-3-3 ir išlyginamojo įvarčio ilgai laukti nereikėjo. Po Deimanto Rimpos reido kairiuoju kraštu ir perdavimo į vidurį, pasižymėjo E. Lotužys.

Išlyginę rezultatą, „Riteriai B“ ir toliau nesustojo, turėjo dar vieną šansą užsikabinti už trijų taškų. Kauniečius čia vėl lydėjo sėkmė.

„Reziumuodamas, galiu pasakyti, kad jaunimas kovojo taip, kaip tik galėjo. Visiški šaunuoliai, keliu prieš juos kepurę“, – po rungtynių sakė B komandos vyr. trenerio rolę po Stefano Greco pasitraukimo laikinai perėmęs R. Vilėniškis.

Turnyro lentelėje su 11 taškų per devynerias rungtynes „Riteriai B“ užima devintąją vietą.

P