fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Į nacionalinės vyrų rinktinės stovyklą pakviesti D. Barauskas ir A. Dolžnikovas

Lietuvos nacionalinės vyrų futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Valdas Ivanauskas sudarė sąrašą kandidatų, su kuriais birželio mėnesį kovos prasidedančiose UEFA Tautų lygos rungtynėse. Tarp pakviestųjų – ir du „Riteriai“ Dominykas Barauskas bei Artūras Dolžnikovas.

„Įvertinus tai, kad ilgą laiką buvau traumuotas, šis iškvietimas yra dar malonesnis nei visada. Tai reiškia, kad mano pastangos nenuėjo veltui. Kiekvieną kartą kartoju, bet nieko gudriau sugalvoti negaliu – žaisti rinktinėje yra didžiulė garbė“, – džiaugsmo neslėpė D. Barauskas.

„Prieš dvejus metus tai atrodė neįmanoma, o dabar aš pagaliau būsiu ten. Be abejonės, kvietimas į nacionalinę rinktinę yra didžiulė motyvacija stengtis ir eiti pirmyn. Tikrai esu labai laimingas“, – kalbėjo A. Dolžnikovas.

Lietuvos rinktinė stovyklą pradės dar gegužės mėnesio pabaigoje ir kurį laiką sportuos bei baterijas kraus Druskininkuose, o vėliau persikels į sostinę, kur pratęs pasirengimą net keturiems išbandymams – Vilniaus LFF stadione lietuviai susitiks su Liuksemburgo ir Turkijos komandomis, po to pakels sparnus į Farerų salas, kur susitiks su šios šalies komanda, o langą užbaigs išvykos rungtynėmis Turkijoje.

Rinktinės treneris Valdas Ivanauskas į išplėstinį rinktinės sąrašą įtraukė daugiau nei 30 futbolininkų. Tarp jų – ir ne vienas U21 rinktinės narys. Vėliau kai kurie vaikinų rinktinės nariai liks sportuoti ir ruoštis vyrų rinktinės mačams, o kiti prisijungs prie U-21 komandos ir ruošis paskutinei Europos čempionato atrankos kovai su Šiaurės Airijos komanda.