fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Šiais metais „Hegelmann Litauen“ liko nenugalėtas

Priešpaskutinėse 2021 metų „Optibet A lygos“ sezono rungtynėse Kaune „Riteriai“ ir „Hegelmann Litauen“ sužaidė nulinėmis lygiosiomis. Tai reiškia, kad šiais metais lygos naujokai taip ir liko neįveikti.

Šioms rungtynėms treneris Miguelis Moreira buvo priverstas ruoštis ne tik be diskvalifikuotų Valdemaro Borovskio ir Mato Ramanausko, tačiau ir be Valdo Paulausko, Roko Filipavičiaus, Justino Marazo ir Artūro Dolžnikovo. Šie priverstiniai pasikeitimai į starto sudėtį sugrąžino Valentiną Jeriomenko bei Gytį Paulauską.

Dvikova prasidėjo apylygiai – taip ji ir užsibaigė. Kauniečiai iki pertraukos galėjo pasigirti sukūrę pora pavojingų situacijų, taip pat vartų konstrukciją sudrebino Klaudijus Upstas. „Riterių“ progos buvo geresnės – po reido į apatinį vartų kampą smūgiavo Mindaugas Grigaravičius, o vienas prieš varžovų vartininką pabėgęs G. Paulauskas sukirto kamuolį į virpstą.

Po pertraukos „Hegelmann Litauen“ perėmė iniciatyvą, o „Riteriai“ vis daugiau buvo priversti galvoti apie gynybinius veiksmus. Vis tik, užsiėmę atakomis, kauniečiai pamiršo apie gynybos svarbą. Tuomet Marko Pavlovskis atliko nuostabų perdavimą Aleksandrui Levšinui, kuris tik per plauką nepasiuntė kamuolio į vartus.

Per likusį laiką dar galėjo pasižymėti ir „Hegelmann Litauen“, tačiau savo komandą išgelbėjo puikiai sužaidęs Armantas Vitkauskas. Netrukus rungtynių arbitras Jurijus Paškovskis paskelbė apie dvikovos pabaigą.

Šios lygiosios reiškia, kad „Hegelmann Litauen“ prarado visas galimybes prasibrauti į didįjį ketvertą. „Riteriai“ jau anksčiau užsitikrino galutinę šeštąją vietą.

Iki sezono pabaigos „Riteriams“ liko sužaisti vienas rungtynes Kėdainiuose prieš „Nevėžį“.

„Riterių“ sudėtis: A. Vitkauskas, A. Kalermo, V. Jeriomenko (75 min. R. Masenzovas), O. Badmus, D. Barauskas, A. Levšinas, T. Dombrauskis, M. Pavlovskis, M. Grigaravičius, M. Marusičius, G. Paulauskas (59 min. D. Malžinskas).

P