fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

B komandos pergalę prieš BFA lėmė įvartis paskutinę minutę

Priešpaskutinėse 2021 metų Pirmos lygos rungtynėse „Riteriai B“ 1:0 nugalėjo Baltijos futbolo akademijos pagrindinę ekipą bei turnyro lentelėje pakilo į aštuntąją vietą. Vienintelį įvartį paskutinę susitikimo minutę nuo vienuolikos metrų žymos pelnė Juozas Lubas.

Rungtynes BFA pradėjo pavojinga proga, tačiau netrukus žaidimas išsilygino. „Riterių“ žaidimo planas buvo ramiai ieškoti savųjų šansų, o BFA – greitinti žaidimą, įtraukiant krašto saugus. Iš esmės, nei vieni, nei kiti varžovams savo žaidimo neprimetė.

Po pertraukos vaizdas aikštėje gerokai pasikeitė. Visas žaidimas persikėlė į BFA pusę, tačiau net ir turėdami milžinišką persvarą, „Riteriai B“ progų prie varžovų vartų praktiškai nesukūrė. BFA mėginimai kontratakuoti taip pat buvo nesėkmingi.

Rungtynių baigtis buvo nulemta paskutinę minutę. Po sėkmingo Artūro Dolžnikovo reido į baudos aikštelę, varžovas jį pargriovė, o teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį. Prie žymos stojęs J. Lubas šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į vartus.

Po šios pergalės „Riteriai B“ turnyro lentelėje aplenkė Plungės „Babrungą“. Kitą savaitgalį komandos laukia išvyka į Mažeikius ir rungtynės prieš „Atmosferą“. Pergalė šioje dvikovoje vilniečiams suteiktų galimybę pakilti dar vienu laipteliu aukščiau.