fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ paskutinę minutę nugalėjo „Miniją“

Atsinaujinusiose Lietuvos Pirmos lygos pirmenybėse sostinės „Riteriai B“ 2:1 nugalėjo Kretingos „Miniją“ bei turnyro lentelėje pakilo į vienuoliktąją vietą. Įvarčius nugalėtojams pelnė Juozas Lubas ir Matas Latvys. Pastarasis pasižymėjo paskutinę pridėtą teisėjo laiko minutę.

Rungtynes „Riteriai“ pradėjo aktyviau ir per iki kėlinio vidurio sukūrė kelias pusproges, kurios liko neišnaudotos. Tuomet savo žodį tarė „Minija“. Po kampinio pasižymėjo buvęs sostinės ekipos žaidėjas Ričardas Šveikauskas.

Po pertraukos vaizdas aikštėje pernelyg nepasikeitė, tačiau pats kėlinys „Riteriams“ buvo daug sėkmingesnis. Jo viduryje po individualaus sėkmingo veiksmo J. Lubas iš dvidešimties metrų pasiuntė kamuolį į tinklą.

Kai atrodė, kad dvikova baigsis lygiosiomis, abi komandos pasileido į ataką. Savo progų turėjo tiek vieni, tiek kiti, tačiau sėkmė šypsojosi keturiolikmečiui M. Latviui, kuris po įspūdingo reido pelnė dar įspūdingesnį įvartį.

„Kai gynėjas per pridėtą laiką įmuša tokį nuostabų įvartį, nėra daug ką kalbėti. Aišku, Matui aš dažnai sakau, kad jis privalo jungtis į atakas ir rizikuoti. Apskritai, per paskutines dešimt minučių mes daug rizikavome. Norėjome laimėti, todėl privalėjome tai daryti. Reziumuojant, ši pergalė yra mūsų paskutinių trijų savaičių darbo rezultatas“, – komentavo Diogo Pinto.

Kitas rungtynes LFF stadione „Riteriai B“ žais antradienį 18:00 valandą su „Žalgirio B“ futbolininkais.