fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Skiriasi L. Kochanausko ir „Riterių“ keliai

Sunkią traumą antrojo „Optibet A lygos“ rato rungtynėse prieš Alytaus „Dainavą“ patyręs Lukas Kochanauskas ilgam iškrito iš rikiuotės. Šis nemalonus epizodas puolėjui reiškia antrąjį jo atsisveikinimą su „Riteriais“.

„Žinodami Luko trauminę patirtį, aptarėme šį klausimą ir jį įrašėme į sutartį. Jis nuostabus, absoliučiai futbolui atsidavęs žaidėjas, žmogus, todėl tikrai apmaudu, kad turime pasinaudoti šiuo punktu ir atsisveikinti nepasibaigus sezonui. Dėkojame jam už indėlį ir linkime sveikatos“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Dvikovos su „Dainava“ 35 sekundę L. Kochanauskas griuvo varžovų baudos aikštelėje. Prie jo atskubėję klubo gydytojai atsarginių suolui netrukus parodė, kad bus reikalingas keitimas. Diagnozė – peties išnirimas, kuriam sutvarkyti reikalinga operacija.

Per dvylika šio sezono rungtynių L. Kochanauskas pelnė du įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Klubas aktyviai ieško žaidėjų, galinčių užimti puolėjo vietą. Šiuo metu peržiūroje dalyvauja legionierius iš Nigerijos, artimiausiu metu yra numatyta priimti daugiau naujokų.

„Riteriai“ po rinktinių pertraukos į čempionatą sugrįžta jau šįvakar, kur 19 val. LFF stadione priims Telšių „Džiugą“.

P