fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riterių“ treniruočių procesas laikinai stabdomas, komanda – saviizoliacijoje

Pirmadienio vakare paaiškėjus, kad „Riterių“ gynėjas Dominykas Barauskas yra COVID-19 viruso nešiotojas, klubas laikinai sustabdė treniruočių procesą, o pati komanda izoliuota.

„Neįsivaizduoju, kur galėjau pasigauti tą virusą. Juo labiau, kad visąlaik jaučiausi gerai. Niekas nepasikeitė ir dabar. Apmaudu, kad dėl šios priežasties iškrentu iš rinktinės. Kita vertus, tikiuosi, kad esu toks vienas ir komandos draugų užkrėsti nespėjau“, – sakė D. Barauskas.

Trečiadienį ryte žaidėjams, treneriams ir su D. Barausku kontaktavusiems personalo darbuotojams bei rungtynėse padėjusiems Talentų futbolo akademijos (TFA) auklėtiniams bus atliekami koronaviruso testai, po jų rezultatų gavimo bus priimami tolimesni sprendimai. Tikimasi, kad rezultatus laboratorija galės pateikti trečiadienio vakarą.

„Procesai dėl rinktinių yra derinami su Lietuvos futbolo federacija, o bendri klausimai – su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru. Laikomės ir, kol galutinai neišsispręs šis klausimas, laikysimės visų privalomų reikalavimų, nes kito kelio nėra“, – sakė „Riterių“ futbolo klubo direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Šiandien popiet taip pat skubiai šaukiamas nuotolinis A lygos Valdybos posėdis, kuriame bus aptarta klubų bei LFF pozicija dėl kitų komandų, čempionato dalyvių, testavimo bei reikalingų sveikatos saugumo priemonių užtikrinimo.

P