fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

T. Pikkarainenas: „Esame gerai pasiruošę ir rytoj tiesiog turime tai įrodyti“

Trečiadienio vakare sostinės „Riteriai“ LFF stadione dėliojo paskutinius štrichus prieš ketvirtadienį įvyksiančią UEFA Europos lygos atrankos antrojo etapo dvikovą su čekų Libereco „Slovan“ ekipa. Prieš treniruotę Riterių strategas suomis Tommi Pikkarainenas žiniasklaidai pasidžiaugė paskutinės savaitės treniruočių efektyvumu.

„Manau, kad turėjome gerą paskutinę pasiruošimo savaitę, ypač, kai rinktinių žaidėjai grįžo į treniruotes. Sąlygos pasiruošimui negalėjo būti geresnės, todėl negali būti jokių pasiteisinimų dėl žaidimo kokybės. Esame gerai pasiruošę ir rytoj tiesiog turime tai įrodyti.

Gerai žinome, prieš ką žaisime. Tai yra tikrai labai gera komanda, jie žaidžia gerai savo šalies lygoje. Jų žaidimo stilius – labai efektyvus, jiems nereikia kamuolio kontrolės, o reikia įvarčių. Manau, kad tai yra labai geras būdas žaisti futbolą“, – spaudos konferencijoje kalbėjo T. Pikkarainenas.

„Slovan“ savo kelionę UEFA Europos lygos atrankoje pradės rungtynėmis Vilniuje. Nacionaliniame čempionate Libereco komanda per trejas rungtynes iškovojo šešis taškus bei turnyre užima penktąją vietą. Praėjusį sezoną „Slovan“ futbolininkai taip pat liko penkti.

„Mums lengvų varžovų šiai dienai nėra. Nei pirmajame etape, nei antrajame. Tiesiog reikia išeiti ir kautis iš visų jėgų. Nors žaisime be žiūrovų, tačiau mums nereikėjo niekur keliauti, mes čia treniruojamės kiekvieną dieną, todėl didžiausias mūsų privalumas – namų aikštė.

Visus metus laukėme tokios svarbos rungtynių. Turėjome pakankamai laiko pasiruošti rungtynėms, tad tikrai gerai pasiruošėme joms. Su nekantrumu laukiame dvikovos pradžios, tikiu, kad parodysime viską, ką sugebame“, – žurnalistams kalbėjo Donatas Kazlauskas.

Dvikova „Riteriai“ – „Slovan“ prasidės ketvirtadienį 19:00 valandą. Primename, kad pagal UEFA taisykles, į rungtynes žiūrovai įleidžiami nebus, tačiau jos bus transliuojamos tiesiogiai per DELFI.TV.

P