fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

UEFA kampaniją „Riteriai“ tęs namų rungtynėmis su Libereco „Slovan“

Pirmadienį UEFA būstinėje ištraukus UEFA Europos lygos antrojo atrankos etapo burtus, paaiškėjo, kad „Riteriai“ turnyrą tęs su Libereco „Slovan“ iš Čekijos. Pastaroji komanda prieš pusantros savaitės prasidėjusiame nacionaliniame čempionate iškovojo vieną pergalę, patyrė vieną pralaimėjimą bei turnyre užima septintąją vietą.

„Svarbiausia, kad žaisime namie. Dabartinėmis sąlygomis žaidimas išvykose yra žymiai sunkesnis. Kalbant apie tas tris komandas, kurios galėjo būti mūsų varžovėmis, tai man sunku pasakyti, kuri iš jų yra stipresnė. Apie „Slovan“ kol kas daug informacijos neturiu, tačiau artimiausias tikslas – ją gauti. Iš esmės, burtais esame patenkinti“, – komentavo „Riterių“ vyriausiasis treneris Tommi Pikkarainenas.

Skirtingai nei A lygos bronzos medalių laimėtojai, „Slovan“ futbolininkai pirmajame UEFA Europos lygos atrankos etape nežaidė.

„Slovan“ Riteriams geriausiai yra žinoma tuo, kad prieš dvejus metus į šį Čekijos klubą išvyko geriausias jaunasis A lygos futbolininkas Oscaras Dorley. Praėjusiais metais Oscaras paliko „Slovan“ bei persikėlęs į Prahos „Slavia“ ekipą tapo Čekijos čempionu. „Slovan“ pirmenybes 2019 m. baigė penktoje vietoje.

UEFA Europos lygos antrojo atrankos etapo rungtynės Vilniuje bus žaidžiamos rugsėjo 17-ąją.