fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ užtikrintai nugalėjo BFA

Lietuvos Pirmos lygos dešimtajame ture sostinės „Riteriai B“ 3:0 nugalėjo Vilniaus BFA futbolininkus bei turnyro lentelėje pakilo į aštuntą poziciją. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Mindaugas Grigaravičius, vieną – Juozas Lubas.

Užtikrintai rungtynes pradėję Riteriai pirmąjį įvartį pelnė sužaidus vos keturias minutes. Iš varžovų kamuolį perėmęs M. Grigaravičius jį nusivarė arčiau vartų bei galingu smūgiu į apatinį vartų kampą pelnė pirmąjį susitikimo įvartį.

Žaidimo nestabdę „Riteriai“ ir toliau už varžovus buvo žymiai aktyvesni. Tas aktyvumas leido pelnyti dar vieną ankstyvą įvartį. M. Grigaravičius pasinaudojo varžovų vartininko klaida, perkėlė per pastarąjį kamuolį ir rezultatas tapo 2:0.

Trečiasis įvartis buvo įmuštas susitikimui artėjant į pabaigą. Dar viena šiurkšti BFA futbolininkų klaida dovanojo įvartį ir J. Lubui. Pastarasis perėmė kamuolį iš varžovų vartininko bei pasiuntė jį į tuščius vartus.

Iki pirmojo rato pabaigos komandoms liko sužaisti po trejas rungtynes. Tuomet geriausiųjų aštuntukas sudarys vieną grupę, silpniausių šešetukas – kitą. Antrajame Pirmos lygos rate bus žaidžiama tik su savo grupės komandomis.