fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Komanda siunčia žinutę pėdos lūžį patyrusiam A. Levšinui

Antradienį LFF taurės rungtynėse su Alytaus „Dainava“ 25 minutę šlubčiodamas aikštę palikęs Aleksandras Levšinas netrukus išgirdo ir kiek netikėtą gydytojų diagnozę – jam lūžo pėda. Šiandien 21-ąjį gimtadienį švenčiantis gynėjas iš rikiuotės iškrito mažiausiai šešioms savaitėms.

Bandydamas kovoti dėl kamuolio „Dainavos“ saugas netyčia užlipo A. Levšinui ant kojos ir to užteko, kad pėda neatlaikytų.

„Tokių situacijų kiekvienose rungtynėse būna labai daug. Skirtumas tik toks, kad šįkart labai skaudėjo. Nieko nepadarysi – toks jau tas sportininko gyvenimas. Stengiuosi išlikti pozityvus, žiūriu į priekį ir tikiuosi sugrįžti dar stipresnis. Ačiū visiems už palaikymą“, – sakė „Riterių“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas.

„Šį vakarą aikštėje kovosime ir už Aleksandrą, norime įteikti jam gimtadienio dovaną. Linkime kuo greitesnio gijimo ir sveikatos“, – komandos žinutę bei gimtadienio sveikinimus perdavė „Riterių“ kapitonas Tadas Simaitis.

Šiame sezone A. Levšinas A lygoje sužaidė 12 rungtynių, per kurias atliko vieną rezultatyvų perdavimą bei užsidirbo keturias geltonas korteles.