fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai“ – UEFA Europos lygos atrankos skirstytųjų grupėje

Rugpjūčio 10 dieną UEFA būstinėje įvyksiančiuose Europos lygos atrankos pirmojo etapo burtuose „Riteriai“ bus skirstytųjų komandų krepšelyje. Per penkerius metus „Riteriai“ savo taupyklę yra papildę 4.250 reitingo taško, o tai jiems garantavo 36 vietą tarp 94 pirmojo etapo komandų.

Skirstytųjų krepšelis reiškia, kad pirmajame etape praėjusio sezono A lygos bronzos medalių laimėtojai tikrai išvengs tokio kalibro komandų kaip Nikosijos „Apoel“, Belgrado „Partizan“, Tetovo „Shkendija“, Almatos „Kairat“ ir daugelio kitų.

Prieš burtų traukimą UEFA dar suskirstys komandas regionais, tačiau realiausiais „Riterių“ varžovais gali būti klubai iš Suomijos, Airijos, Latvijos ar Estijos.

„Visada džiugu patekti tarp skirstytųjų komandų, tačiau tai reiškia tik tiek, kad pirmajame etape išvengsime galingų vardų. Iš kitos medalio pusės, mums bet kuris varžovas yra rimtas ir ne vienas atvejis UEFA Europos lygos atrankoje tai jau parodė“, – sakė „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Priminsime, kad šiemet burtai lems ne tik varžovą, tačiau ir aikštės šeimininką. Į rungtynes komandoms bus rekomenduojama keliauti užsakomaisiais reisais, o į stadionus žiūrovai įleidžiami nebus.

Pirmojo atrankos etapo rungtynės vyks rugpjūčio 27 dieną.