fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

„Riteriai B“ nusileido „Panevėžiui B“

Pirmos lygos devintojo turo rungtynėse jaunieji Riteriai 1:3 pralaimėjo „Panevėžio B“ ekipai bei turnyro lentelėje nukrito į devintąją poziciją. Vienintelį įvartį vilniečiams pelnė Mindaugas Grigaravičius.

Šią dvikovą Riteriai pradėjo net su keturiais Talentų futbolo akademijos (TFA) auklėtiniais, kuriems yra vos 13-14 metų. Įdomu tai, kad trylikametis Nojus Dailydžionis, esant rezultatui 0:0, turėjo puikiausią progą „atidaryti“ rungtynes. Po Valdo Paulausko galingo šūvio iš trisdešimties metrų kamuolys atsitrenkė į skersinį, atšoko N. Dailydžioniui, tačiau šis iš puikios pozicijos į vartus nepataikė.

Vėliau sekė klaidos gynyboje, kurios kainavo įvarčius. Pavyzdžiui, gynėjas atmetinėjo kamuolį vartininkui, tačiau pirmasis prie kamuolio suskubo Panevėžio puolėjas, kuris pelnė įvartį.

„Negaliu skųstis. Gynėmės kompaktiškai, tačiau individualios klaidos lėmė praleistus įvarčius. Aišku, yra kur augti, yra kur tobulėti, bet apskritai, jaunimo pastangomis esu visiškai patenkintas“, – komentavo treneris Raimondas Vilėniškis.

Po keitimų į aikštę žengė dar trys TFA Riteriai keturiolikmečiai. Su jų pasirodymu buvo pelnytas ir vienintelis vilniečių įvartis. Po pražangos prieš M. Grigaravičių, jis pats realizavo standartinę situaciją.

Per devynerias rungtynes „Riteriai B“ pirmoje lygoje yra surinkę dešimt taškų. Kitas rungtynes Vilniuje komanda žais su Vilniaus BFA auklėtiniais.

P