fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Neįtikėtinas B komandos sugrįžimas – nuo 0:3 į 4:3

Aštuntojo Pirmos lygos turo rungtynėse „Riteriai B“ 4:3 nugalėjo „Žalgirio B“ komandą bei turnyro lentelėje palypėjo į aštuntą poziciją. Jaunųjų Riterių nesustabdė pirmasis labai prastas kėlinys, kuris  buvo pralaimėtas 0:3.

Sužaidus vos trylika minučių, žalgiriečiai jau pirmavo 2:0. Sisteminės klaidos gynyboje varžovams leido labai anksti įgyti dviejų įvarčių persvarą. Tuomet 11 metrų baudinio nerealizavo Angelis Lezama, o po minutės į Riterių vartus krito ir trečiasis įvartis.

Po pertraukos aikštėje vaizdas pasikeitė kardinaliai. Prasidėjo aktyvumas, agresyvumas, pastangos. Visa tai labai greitai davė rezultatą. Sužaidus kiek daugiau nei minutę buvo skirtas pirmasis kampinis antrajame kėlinyje. Dominyko Kodzo idealus perdavimas Gyčiui Paulauskui, o šis galva nuo virpsto pelnė pirmą Riterių įvartį.

Ši situacija dar labiau suaktyvino aikštės šeimininkų veiksmus ir kamuolys vis dažniau likdavo jaunųjų žalgiriečių aikštės pusėje. Vis tik, antrasis įvartis krito po to, kai kiek ilgesnę ataką kūrė svečiai. Po jų klaidos nuostabiai į ataką buvo išvestas G. Paulauskas, kuris užtikrintu smūgiu sušvelnino atsilikimą iki minimumo.

Žaisti dar buvo likę daugiau nei pusvalandis. Akivaizdu, kad Riterių situacija netenkino, o jų žaidimo kreivė dar labiau pakilo į viršų. Dažnu svečiu varžovų aikštės pusėje tapo Riterių krašto gynėjas Brightas Godwinas, kuris vieno prasiveržimo metu buvo pargriautas baudos aikštelėje, o į „Žalgirio B“ vartus buvo skirtas dar vienas 11 metrų baudinys. Šįsyk Rokas Masenzovas mušė užtikrintai ir rezultatas tapo 3:3.

Pergalingas įvartis buvo įmuštas dar po septynių minučių, kai G. Paulauskas galva atmetė kamuolį Juozui Lubui ir šis iš maždaug dvylikos metrų galingu smūgiu varžovus pasiuntė į nokdauną. Pastarieji dar bandė atsitiesti, tačiau to padaryti nesugebėjo.