fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Svarbi informacija dėl bilietų į rytojaus rungtynes

Likus mažiau nei 24 valandoms iki trečiųjų šio sezono „Riterių“ A lygos namų rungtynių su Marijampolės „Sūduva“ elektroninėje prekyboje buvę 100 bilietų – išparduoti. Papildomus 20, kuriuos planuota pardavinėti LFF stadiono kasoje, klubas vis tik kviečia įsigyti internetu.

„Remdamiesi Vyriausybės nurodymais į rungtynes įleisti galime tik ribotą kiekį žiūrovų, todėl priėmėme sprendimą paskutinius likusius bilietus leisti įsigyti dabar ir rungtynių dieną jais stadione nebeprekiauti. Iš anksto dėkojame sirgaliams už supratimą ir atsiprašome už sukeltus nepatogumus“,- mačo išvakarėse kalbėjo „Riterių“ komunikacijos ir rinkodaros vadovė Meda Piečytė.

Kol galioja apribojimai, mažamečiai vaikai į stadioną nemokamai įleidžiami nebus.

Spėjusiems įsigyti bilietus klubas primena, kad atvirose erdvėse žiūrovams yra rekomenduojama dėvėti apsauginę kaukę, o tribūnose jie (išskyrus šeimos narius) turės laikytis ne mažesnio nei 1 metro atstumo.

Į LFF stadioną (Stadiono g. 2, Vilnius) bus draudžiama įsinešti maisto ir gėrimų, tačiau galimybę jų įsigyti sirgaliai turės.

Rungtynes su FK „Sūduva“ sekmadienį nuo 17 valandos bus galima stebėti tiesiogiai DELFI TV kanalu arba internetu delfi.tv.

Taip pat, „Riterių“ sirgaliai jau gali įsigyti bilietus į artimiausias namų rungtynes, kuriose birželio 19 dieną vilniečiai susitiks su „Panevėžio“ komanda.