fbpx
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00 
View Cart Check Out

Pirmos lygos starte „Riteriai B“ nusileido „Šiauliams“

Pirmajame 2020 metų sezono Pirmosios futbolo lygos ture „Riteriai B“ 1:3 išvykoje nusileido „Šiauliams“, nepaisant to, kad pirmieji įmušė įvartį. Jaunuosius Riterius paskandino šiurkščios klaidos gynyboje.

Nuo pat susitikimo pradžios vilniečiai perėmė iniciatyvą ir jau dešimtą minutę po Dominyko Kodzo smūgio į tolimąjį vartų kampą išsiveržė į priekį. Netrukus dar kelias puikias galimybes turėjo Ernestas Stočkūnas bei Gytis Paulauskas. Pirmasis nepasinaudojo galimybe išbėgęs vienas prieš vieną, o dar vienoje situacijoje – sukirtęs kamuolį į virpstą. Savo šansą praleido ir G. Paulauskas.

Šiauliečiai atgijo po to, kai patys Riteriai jiems padovanojo progą: atsikirtimas – varžovų kontrataka – įvartis. Toks pat scenarijus buvo surašytas tiek tame epizode, tiek šiauliečiams mušant antrąjį ir trečiąjį įvarčius.

Įgiję dviejų įvarčių persvarą, aikštės šeimininkai atsitraukė giliai, o Riteriams pralaužti jų gynybą buvo pakankamai sunku. Nors kelias pusproges pavyko sukurti, rimtesniais pavojais jos nevirto. Šiauliečiai, savo ruožtu, ir toliau žaidimą grindė kontratakomis.

„Reziumė tokia, kad kai kurie vaikinai parodė, jog yra pasiruošę jau sekmadienį žengti į aikštę rungtynėse su „Banga“ ir kuriems po karantino dar trūksta treniruočių. Noru ir atsidavimu esu patenkintas, bet tokiomis vaikiškomis klaidomis – tikrai ne“, – po rungtynių kalbėjo B komandos vyriausiasis treneris Vaidas Sabaliauskas.